آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالمون گریل شده با گوجه‌فرنگی و ریحان

salmon.jpg
4 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده ‏سازی 12 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم
روغن زیتون 1 قاشق سوپ‌خوری
فیله ماهی سالمون 700 گرم
ریحان تازه (پاک و خردشده) 30 گرم
گوجه‌فرنگی (حلقه‌ای نازک خردشده) 2 عدد

طرز تهیه

1. گریل را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم کنید؛
2. سیر را به‌همراه یک قاشق چای‌خوری نمک روی تخته کار بریزید و با قاشق مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کند سپس آن را در ظرف کوچکی بریزید، روغن زیتون را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند؛
3. استخوان‌های سالمون را جدا کنید سپس با اسپری روغن، فیله‌‌ها را چرب کنید و روی فویل آلومینیومی قرار دهید و مخلوط سیر را روی ماهی بمالید. ریحان را روی آن پخش کنید و حلقه‌های گوجه‌فرنگی را روی آن بچینید تا تمام سطح سالمون را بپوشاند. در آخر، روی گوجه‌فرنگی‌ها مقداری نمک و فلفل سیاه بپاشید؛
4. سالمون را در سینی گریل بگذارید و به‌مدت 10 تا 12 دقیقه گریل کنید تا خوب بپزد. پس از این مدت، از گریل خارج و از فویل جدا کنید. روی آن را با مقداری ریحان تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید