آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی بژی

شیرینی بژی.JPG
15 دقیقه زمان آماده سازی 1 ساعت زمان استراحت 15 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

شکر (نرم و دانه ریز) 150 گرم
روغن حیوانی 3/1 پیمانه
شیر 250 میلیلیتر
زعفران دم کردن زعفران 1 قاشق سوپخوری
آرد نول (الک شده) 420 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم رازیانه (پودرشده) 2 قاشق چایخوری
نمک 8/1 قاشق چایخوری
روغن مایع به مقدار لازم
پودر شکر (الک شده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی، شکر و روغن حیوانی را با همزن برقی، هم بزنید تا یکدست شود؛
2. شیر و زعفران را به مخلوط شکر افزوده و مجدداً با همزن برقی، هم بزنید؛
3. در ظرفی دیگر، آرد، بیکینگ پودر، پودر رازیانه و نمک را مخلوط و الک کنید، سپس آن را به تدریج به مخلوط بالا اضافه کرده و با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
4. روی خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید؛
5. پس از این مدت، از خمیر به‌اندازه‌های کوچک برداشته و چانه‌گیری کنید، سپس آن‌ها را با وردنه، روی سطح آردپاشی‌شده باز کرده و با کاترِ گرد برش دهید؛
6. خمیرهای بازشده را رول کرده و بلافاصله در قابلمه‌ای کوچک حاوی روغن داغِ فراوان، سرخ کنید (روغن‌جوش)، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. مقداری پودر شکر روی شیرینی‌ها الک کرده، آن‌ها را در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید. 


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید