آشپزی بدون عشق معنا ندارد

لیموناد توت فرنگی

در قرن 16 در فرانسه، لیمو ناد نام یک نوع نوشیدنی شیرین شده با شکر، آب یا انواع مرکبات بوده است. ابتدایی‌ترین و ساده‌ترین نوع آن حاوی آب لیمو‌ترش، شکر و آب است؛ اما به مرور زمان این نوشیدنی از حالت اولیه خود خارج شده و در کشورهای مختلف معانی متفاوتی پیدا کرد تا جایی‌که اگر در نیوزلند یا ایرلند لیموناد سفارش دهید به راحتی برای شما اسپرایت سرو می‌کنند. در آمریکا، لیموناد به رنگ زرد و صورتی شناخته می‌شود. لیمو ناد صنعتی با رنگ خوراکی، صورتی می‌شود که ما در این دستور با استفاده از توت‌فرنگی این رنگ را به آن داده‌ایم.

لیموناد توت فرنگی.jpg
15 دقیقه آماده سازی

مواد لازم

آب لیموترش 2/1 پیمانه (80 میلی‌لیتر)
شکر 1 پیمانه (150 گرم)
نمک 4/1 قاشق چای خوری (3 گرم)
توت فرنگی (له شده) 500 گرم
ماءالشعیر یا سودا (بدون طعم) 3 پیمانه (480 میلی‌لیتر)
لیمو‌ترش به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در قابلمه‌ای مناسب، آب لیموترش، شکر و نمک را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملاً حل شود؛ 
2. پس از آن، از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملاً خنک شود، سپس توت‌فرنگی را به آن اضافه کرده و در مخلوط کن بریزید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا لیمو‌ناد آماده شود؛ 
3. ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید. پس از این مدت، در لیوان‌های سرد ریخته و در زمان سرو، یک برش نازک لیمو‌ترش در لیوان انداخته و سرو کنید. 


نظر خود را بنویسید

نرگس روزاوشان [ ۱۱ تير ۱۳۹۶ ]
پاسخ
سلام: از پست هاى ارزشمندتان بسیار سپاسگزارم
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید