سالاد گلابی و گردو

15 دقیقه
آماده سازی
5 دقیقه
زمان پخت
مواد لازم
روغن زیتون
به مقدار لازم
گلابی
(برش دادهشده)
2 عدد
خامه
2/3 پیمانه
پنیر فتا
(خرد شده)
1/4 پیمانه
آبِ لیموترش تازه
40 میلیلیتر
سس خردل
1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه
(پودرشده)
به مقدار لازم
برگ کاسنی
200 گرم
مغز گردو
(بوداده شده*)
45 گرم
خیار
(نواری برشداده)
2 عدد
* بودادن مغز گردو: گردو را در تابهای بدون روغن به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید یا اینکه گردو را داخل ظرفی بدون درپوش در مایکروویو با قدرت 900 وات به مدت 4 تا 5 دقیقه قرار دهید..
طرز تهیه
1. سینی مخصوص گریل را روی کباب پز قرار دهید؛
2. با روغن زیتون روی گلابیها را چرب کرده، روی سینی گریل قرار دهید تا کمی نرم شوند (در حین پخت، گهگاهی گلابیها را بچرخانید)، سپس آنها را کنار بگذارید تا سرد شوند؛
3. برای تهیه سس سالاد، خامه، پنیر فتا، آب لیموترش و خردل را به وسیله مخلوطکن مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل مزهدار کنید؛
4. برگ کاسنی، گردو، خیار و گلابی را در ظرفی مناسب ریخته و در کنار سس آمادهشده سرو کنید.
نکته
گلابی را پس از برش، بلافاصله روی سینی گریل قرار دهید تا در مجاورت هوا تیره نشود، همچنین می توانید برای جلوگیری از تیره شدن گلابی در مجاورت هوا آن را به کمی آب لیموترش آغشته کنید.
پنیر فتا: پنیر صبحانه سفیدرنگی است که در تهیه آن از نمک استفاده می شود؛ بدین ترتیب که پنیر آماده شده را به مدت 3 ماه در آب نمک نگه داری می کنند.
اگه نباشه اشکالی داره؟