آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کَمِه‌جوش

کمه جوش.JPG
4 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کَمِه* جایگزین 2/1 و 3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
گوجه فرنگی (پوره شده) 4 عدد
پیاز (نگینی خردشده) 2 عدد
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
تره (پاک و خردشده) 40 گرم
مغز گردو (خردشده) 2 قاشق سوپخوری
نعناع خشک (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمز (پودرشده) به مقدار لازم
پیاز داغ و نعناع داغ مقداری برای تزیین
* کَمِه ماست سفتِ محلی سبزوار است که طعم کشک دارد.

طرز تهیه

1. در ظرفی، کَمِه و تخم مرغ را با همزن دستی، هم بزنید تا یکدست شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به آن افزوده و مخلوط کنید؛
2. پیاز را در قابلمه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس تره را به همراه گردو، نعناع خشک، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کرده و تفت دهید؛
3. مخلوط کَمِه را به قابلمه مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست شده و کاملاً جابیفتد. پس از جاافتادن، کَمِه جوش را در ظرف موردنظر ریخته، روی آن را با کَمِه، پیازداغ و نعناع داغ تزیین و به همراه نان سرو کنید.

جایگزین

در صورت عدم دسترسی به کَمِه، میتوانید از مخلوط 2/1 و 1 پیمانه کشک و دو پیمانه ماست استفاده کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید