آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پودینگ گل سرخ

پودینگ گل سرخ.jpg
10 دقیقه زمان آماده‏ سازی 30 دقیقه زمان پخت 4 ساعت زمان استراحت

مواد لازم

پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
گل سرخ 70 گرم
گلاب 60 میلی لیتر
شیرنارگیل 500 میلی لیتر
شیرعسلی 400 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
شکر 100 گرم
پشمک مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین را با 60 میلی لیتر آبِ سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بن‏ماری)؛
2. نیمی از گل سرخ را پودر کرده، به همراه بقیه گل سرخ و گلاب در ظرفی دیگر ریخته و مخلوط کنید، سپس آن را کنار بگذارید؛
3. شیرنارگیل را به همراه شیرعسلی، خامه صبحانه و شکر در قابلمه ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا به نقطه جوش برسد؛
4. مخلوط شیرنارگیل را از روی حرارت برداشته، ژلاتین ذوب شده و مخلوط گلاب را به آن بیفزایید و هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود. مایه پودینگ را در قالب موردنظر بریزید و به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود. پس از این مدت، قالب را از یخچال خارج کرده و به مدت چند ثانیه در آب گرم قرار دهید، سپس آن را در ظرف موردنظر برگردانده، با کمی پشمک تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید