آشپزی بدون عشق معنا ندارد

لقمه های عربی کُبه

لقمه های عربی.jpg
15 دقیقه زمان آماده‌سازی 30 دقیقه زمان استراحت 30 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

گوشتِ چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 500 گرم
بلغور گندم خیساندن 2 پیمانه (300 گرم)
پیاز بزرگ (رنده‌شده) 1 عدد
دارچین (پودرشده) 1 قاشق سوپ خوری
نمک به مقدار لازم
پیاز متوسط (ریزخردشده) 2 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودرشده) 1/2 قاشق چای خوری
کشمش ریز (شسته و آبکش‌شده) 1 قاشق سوپ خوری
آب‌لیموترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
دانه کاج٭ 1/2 پیمانه
٭دانه کاج را می‌توانید از عطاری‌ها خریداری کنید و در صورت عدم دسترسی به آن، می‌توان از مغز گردو یا بادام ‌زمینی تفت‌داده‌شده، استفاده کرد.

طرز تهیه

1. در ظرفی، گوشتِ چرخ‌کرده، بلغور گندم، پیاز، نیمی از دارچین و نمک را بریزید و مواد را با دست کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند، سپس مخلوط را در ظرفی دردار قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند؛
2. پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس بقیه دارچین و فلفل سیاه را به آن اضافه کرده و تفت دهید؛
3. کشمش، آب‌لیموترش، دانه کاج و مقداری نمک به مواد بالا اضافه و مخلوط کرده و تابه را از روی حرارت بردارید؛
4. مخلوط گوشت را از یخچال بیرون آورید و به اندازه‌های دلخواه برداشته و با دست فرم دهید. وسطِ آن را گود کرده و از مخلوط کشمش در آن بریزید و آن را با گوشت ببندید؛
5. کبه‌ها را در تابه‌ای گود حاوی روغن داغِ فراوان سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود، سپس در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید