آشپزی بدون عشق معنا ندارد

گوشت با اسفناج

گوشت با اسفناج.jpg
4 نفر تعداد نفرات

مواد لازم

فیله گوشت گوساله (نازک ورقه‌شده) 400 گرم
سویاسس 2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی لیتر)
سس باربیکیو 1 قاشق سوپ‌خوری (20 گرم)
سرکه سفید 2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی لیتر)
سیر (کوبیده‌شده) 1 حبه (5 گرم)
زنجبیل تازه رنده‌شده
آرد ذرت 1 قاشق چای‌خوری (5/4 گرم)
روغن (مخصوص سرخ کردن) 2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی لیتر)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
جوانه ماش 2 پیمانه (160 گرم)
اسفناج (تمیزشده) 600 گرم
سس (طبق دستور داده شده)
مواد لازم (برای تهیه سس)
پیاز (خردشده) 1 عدد (140 گرم)
کره 4/1 پیمانه (40 گرم)
سیر (کوبیده شده) 4 حبه (20 گرم)
ارگانو (پودرشده) 1 قاشق سوپ‌خوری (6 گرم)
ریحان (تمیز وخرد شده) 1 قاشق سوپ‌خوری (10 گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
آرد 2 قاشق سوپ‌خوری (18 گرم)
خامه 2/1 پیمانه (100 گرم)

طرز تهیه

1. گوشت را همراه سویاسس، سس باربیکیو، سرکه سفید، سیر، زنجبیل و آرد ذرت در ظرفی مناسب ریخته، مخلوط ‌کنید و در ظرف را بگذارید و آن را برای سه ساعت در یخچال قراردهید. مواد را به همراه گوشت روی صافی قرار دهید و مایع از صافی رد شده را نگه‌دارید. 
2. کف تابه چدنی را با مقداری روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید. سپس گوشت را به تدریج در تابه بریزید و به همین ترتیب تمام گوشت را در روغن تفت دهید. 
3. سپس گوشت را به همراه مایع از صافی رد شده، نمک و فلفل به تابه برگردانده و تفت دهید تا مواد داغ شوند. جوانه ماش را اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس سس را اضافه کنید و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید.
4. اسفناج را در آب جوش و نمک به مدت دو دقیقه بجوشانید. سپس در آبکش ریخته و به مواد بالا بیفزائید و مخلوط کنید سپس سرو کنید.

روش تهیه (برای تهیه سس): 

1. پیاز را در نیمی از کره تفت‌دهید تا نرم و شفاف شود. 

2. سپس سیر، ارگانو، ریحان، نمک و فلفل را به ترتیب افزوده، تفت‌دهید. در ظرفی جداگانه آرد را با بقیه کره تفت‌دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و به مواد بالا اضافه‌کنید، همه مواد را هم بزنید تا سس غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته، با خامه مخلوط‌کنید.



نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید