آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بامیه شربتی

بامیه شربتی.jpg
15 دقیقه آماده سازی 5 دقیقه زمان استراحت 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

کره 100 گرم
نمک 2/1 قاشق چایخوری
آرد گندم (الک شده) 2 و 1/3 پیمانه (250 گرم)
تخم مرغ کوچک 4 عدد
نشاسته ذرت 1 قاشق سوپخوری (9 گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
شربت بامیه طبق دستور داده شده
مواد لازم (برای تهیه شربت بامیه)
شکر (نرم و دانه ریز) 4 تا 5 پیمانه (600 تا 750 گرم)
آب لیموترش 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1.دو پیمانه آب را در قابلمه ای ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد، ابتدا کره و نمک؛ سپس آرد گندم را به آن افزوده و با قاشق چوبی، با قدرت و به طور مداوم هم بزنید؛
2.مخلوط آرد را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود، سپس تخم مرغ ها را به همراه نشاسته ذرت به آن اضافه و مخلوط کنید؛
3.دست هایتان را کمی چرب کنید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و هر کدام را به شکل یک دایره مسطح درآورید و با انگشت، وسطِ هر کدام را سوراخ کنید؛
4.در قابلمه ای گود و کوچک، مقداری روغن مایع بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید (نیازی نیست تا روغن داغ شود). خمیرهای آماده شده را در آن بیندازید تا سرخ و طلایی رنگ شوند؛
5.پس از اینکه بامیه ها سرخ شدند، آنها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود، سپس آنها را در شربت آماده شده، بغلتانید و بگذارید به مدت پنج دقیقه بمانند تا شربت کاملاً به خوردشان برود و سرو کنید. 

روش تهیه شربت بامیه:

دو پیمانه آب را به همراه شکر در ظرفی مناسب ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس در قابلمه ای کوچک بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. آب لیموترش را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مدتی بجوشد تا غلیظ شود. پس از اینکه شربت کاملاً غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود. 

نکته

در صورتی که خمیر بیش از اندازه شُل شد، میتوانید به وسیله یک قیف ساده آن را به شکل های دلخواه درآورید، سپس در تابه ای حاوی روغن قرار دهید تا سرخ شوند.

فکر بکر

در صورت تمایل، پیراشکی های شربتی را میتوانید با خامه سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

مسعود عضدی [ ۲۵ فروردين ۱۳۹۶ ]
پاسخ
خیلی خوب بود مرسی. فقط مزش با پیراشکیای بیرون فرق داشت
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید