آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کاجون مرغ با چانکی سالسا

شاید شما خوانندگان عزیز یه جورایی نه تنها اسم سالسا را بهعنوان یک سس شنیده باشید، بلکه با آن به عنوان یک سبک موسیقی با قدمت 300 ساله در ناحیه آمریکای لاتین آشنایی داشته باشید! موسیقی ای که همچون سس، ترکیبی از مواد اولیه به عنوان چاشنی غذاست. ترکیبی از موسیقی اروپایی با چاشنی ریتم های آفریقایی و جاز! اما در این دستور غذایی قرار نیست بیشتر درباره سالسا یا حتی چانکی که امروزه با کیت کت چانکی به گوش دوستداران محصولات نستله آشناست، صحبت کنیم، بلکه هدف، آشنایی شما با دستور تهیه این خوراک تند و تیز است؛ البته فرمان تنظیم درجه تندی این سالسای خانگی دست شماست!
*براساس اطلاعات ویکی پدیای انگلیسی؛ کاجون، غذاهای اقتباس شده از غذاهای محلی فرانسوی است که به شدت متکی به گوشت یا برنج و ذرت دودی شده است و در واقع خوراک گوشت بازهاست!

کاجون مرغ با چانکی سالسا.jpg
3 نفر تعداد نفرات 10 دقیقه آماده سازی 15 دقیقه زمان استراحت در یخچال 20 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پونه کوهی تازه (ریز خردشده) 2 قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای سبز (ریز خردشده) 2 قاشق چایخوری
فلفل تند (خشک شده) 1 قاشق چایخوری
سیر (له شده) 2 حبه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه و نمک (پودرشده) به مقدار لازم
فیله مرغ 4 عدد (680 گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
چانکی سالسا (طبق دستور داده شده)
مواد لازم (برای تهیه چانکی سالسا)
گوجه فرنگی متوسط (بدون پوست و نواری خردشده) 2 عدد
پیاز (حلقه ای خردشده) 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز (نواری خردشده) 1 عدد
گشنیز تازه (درشت خردشده) 2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه

1.پونه کوهی، فلفل دلمهای، فلفل تند، سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه و نمک را در ظرفی مناسب بریزید و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید؛
2.فیله های مرغ را به مخلوط بالا اضافه کنید، طوری که مرغ ها کاملاً به مواد آغشته شوند، سپس درِ ظرف را بگذارید و آن را به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملاً مزه دار شوند؛
3.پس از این مدت، فیله های مرغ را از یخچال بیرون آورید. در تابه ای مناسب و نچسب، مقداری روغن مایع بریزید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کاملاً داغ شود؛ سپس فیله های مرغ را در تابه قرار دهید تا کاملاً مغزپخت و روی آنها طلایی رنگ شود. پس از پخت، آنها را در ظرف مورد نظر قرار دهید و به همراه چانکی سالسا سرو کنید.

روش تهیه (برای تهیه چانکی سالسا):

تمام مواد را در ظرفی مناسب بریزید و با یکدیگر کاملاً مخلوط کنید.



نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید