آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پائلا اسپانیا

پائلا یک نوع پلوی اسپانیایی است که مخلوطی از برنج با گوشت مرغ، میگو، ماهی، خرگوش و یا ترکیبی از همه این مواد است. بهتر است بدانید که اصل این غذا باید با مواد تازه و در تابه ای مخصوص روی آتش چوب طبخ شود.

پائلا اسپانیا.JPG
4 تعداد نفرات

مواد لازم

میگو (متوسط) 500 گرم
زعفران دم کردن زعفران 1 قاشق چای‌خوری
سرکه سفید 240 میلی لیتر
روغن زیتون 28 میلی‌لیتر
فیله مرغ 650 گرم
پیاز قرمز (خردشده) 1 عدد
لوبیا سبز (خردشده) 400 گرم
برنج خیس کردن برنج 3 پیمانه
فلفل دلمه‌ای قرمز (خردشده) عدد
کنسرو نخود فرنگی (بدون آب) 80 گرم
گوجه فرنگی (بدون پوست و خردشده) 4 عدد
استاک مرغ 1125 میلی‌لیتر
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
زنجبیل 1 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- میگوها را پاک کرده، رگه سیاه پشت آن ها را درآورده به طوری که دُم آن ها دست نخورده باقی بماند؛

2- زعفران و سرکه را در ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته، مخلوط کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند؛

3- روغن را در تابه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارت گرم کنید. مرغ را در آن سرخ کنید تا قهوه‌ای رنگ و نرم شود، سپس از روی حرارت بردارید. پیاز را به همان تابه اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛

4-لوبیا را نیز جداگانه در مقداری روغن تفت دهید؛

5- به محلول زعفران و سرکه، برنج، فلفل دلمه ای، لوبیا و نخود فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا سرکه جذب آن شود. سپس گوجه فرنگی و حدود یک پیمانه استاک مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا استاک جذب برنج شود؛

6- بقیه استاک را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بجوشد و برنج تقریباً نرم شود. مقداری نمک، فلفل و زنجبیل نیز اضافه کنید؛

7- میگو را روی مخلوط برنج قرار دهید. به مدت پنج دقیقه به طور دربسته روی حرارت بپزید. سپس مرغ را اضافه کنید، درِ ظرف را بگذارید و به مدت تقریباً 10 دقیقه بپزید. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.


جایگزین

این غذا را می توانید در فر با حرارت 180درجه سانتی گراد (360 درجه فارنهایت) نیز تهیه کنید. تمامی مواد را بعد از مرحله چهار به همراه الباقی استاک، نمک، فلفل، زنجبیل، میگو و مرغ اضافه کنید و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزد.


نظر خود را بنویسید

ahmad [ ۱۲ آبان ۱۳۹۲ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام عزیزان و بزرگوارانی که در این خصوص زحمات بسیاری را متحمل می گردید واقعا زبان قاصر از بیان تقدیروتشکر از هنر والای شماست در اندیشه بودم که واقعا ما ایرانی ها در تمام زمینه ها کمیتی نسبت به اتباع خارجی نداریم لازم بذکر اینکه احساس می کنم ما که سرامد همه کشورها در بخش دین وفرهنگ وهنر هستیم وخواهیم بود این نکته که هنر آشپزی را هم می توان صادر نمود که امیدوارم شما هنرمندان ساناز این محسنات را به اونطرف آب ارجاع داده تا نام ایران سربلند گردد
خارج از مسائل تمجید از خودمان من به شما تبریک عرض می کنم که اینهمه زیبا فعالیت دارید من تمام سعی خودم رو بدون چشم داشتی وبی منت تمام سعی خودم رو در راستای تبلیغ از این سایت خواهم نمود چرا که لازم میبینم اینگونه سایت ها به منازل وخانواده ها ارسال و نشون داده بشه تا من وما که آقا هستیم بتونیم در بعضی مواقع در کنار خانواده کمک حال عیال وبروبچه ها باشیم (یواشکی زن ذلیل نیستم ) بازم ممنون امیدوارم که مدیران این سایت هم تلاش کنن واین سایت رو بصورت ارسال ایمیل انبوه به دیگرمخاطبان هم نشون بدن موفق باشید من نیز در سایت تعاونی این سایت رو لینک میدم
من یادمه چند روز گذشته صبح 5 شنبه بود برنامه صبح بوده که یه خانمی از سایت 4050 اومده بود ودر خصوص سایت ومحصولات داخل سایت برای بینندگان تعریف می کرد وواقعا میدونید چرا چون مدیر اون سایت پول داده تا بتونه کاربران فراوانی رو جذب کنه وگرنه مفیدترین سایت برای عموم ومخصوصا خانم ها همین سایت آشپزی هستش می بینم تصویر گروه آشپزان رو که با مد جدید وبا کلاس جدید وارد میشن که این خود قابل تشکر در هر حال پیروز باشید
نجمه [ ۱۸ شهريور ۱۳۹۲ ]
پاسخ
سلااااااااااام عزیزم خیییییییییلی عالی بود خیلیییییییییییییییی دوست دارم در کلاسهات شرکت کنم کاش میشد به شهرستانها یهسر بزنی میبوسمتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
عباس بگپور [ ۱۸ مرداد ۱۳۹۲ ]
پاسخ
بسیار جالب ومفید ممنون
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید