آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خورش گوجه سبز

DSC_2595.jpg
4 تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده‌سازی 90 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

مرغ (4تکه یا 8 تکه) 1 عدد (1 کیلوگرم)
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) 2 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری
زعفران دم کردن زعفران 2 قاشق سوپ‌خوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری
گوجه سبز ریز 300 گرم
سبزی* (پاک و خردشده) 500گرم
*سبزی شامل جعفری 400 گرم، نعناع 100 گرم است..

طرز تهیه

1.مرغ را با مقداری فلفل و نمک مزه دار کنید و کنار بگذارید؛
2.در قابلمه ای مناسب، پیاز را در کمی روغن تفت داده تا نرم و شفاف شود (توجه داشته باشید که پیاز سرخ نشود) پس از آن، تکه‌های مرغ را به قابلمه اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه به آرامی به همراه پیاز سرخ کنید، زردچوبه را به همراه سبزی به آن اضافه کرده تفت دهید، سپس آب را به آن اضافه کنید، یک قاشق سوپ خوری از زعفران را به مواد بیفزایید و. درِ ظرف را بگذارید،حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ به مدت یک ساعت بپزد؛
3. در تابه‌ای مناسب، رب گوجه‌فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و کمی تیره شود، سپس به همراه گوجه‌سبز به مرغ اضافه کنید. پخت را به مدت نیم ساعت دیگر ادامه دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد قبل از سرو غذا مابقی زعفران را به خورش اضافه کنید، سپس در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه چلو سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

گلشن پور [ ۰۹ تير ۱۳۹۴ ]
پاسخ
خیلی خوشمزه ست، ولی من رب نمیریزم توش و ظاهرش شبیه خورشت کرفس میشه
سمانه [ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام خسته نباشید عزیزان
در دستور پخت از سبزی استفاده نشده ولی جزو مواد اولیه بوده!!!!
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام همراه عزیز
در قسمت دوم بخش "زردچوبه را به همراه سبزی به آن اضافه کرده تفت دهید" در مورد سبزی توضیح داده شده است.
با تشکر از توجه شما
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید