آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک ژله ای

مواد لازم

کره (خردشده) 225 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 400 گرم
وانیل شکری 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ 4 عدد
آرد نول (الک شده) 375 گرم
بیکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
نمک 8/1 قاشق چای خوری
شیر 250 میلی لیتر
روغن جامد مقداری برای چرب کردن
پودر ژله هلو 2 بسته
خامه (فرم گرفته) 500 میلی لیتر
کمپوت هلو (بدون آب) 2 قوطی
بادام (پرک شده) به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در ظرفی، آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط و دو بار الک کنید؛
2. در ظرفی، کره، شکر و وانیل را با همزن برقی، هم بزنید تا کِرِمرنگ شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط کره افزوده و مجدداً با همزن برقی، هم بزنید؛
3. مخلوط آرد الک شده را متناوباً به همراه شیر به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و با همزن برقی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
4. داخل دو قالب گرد به قطر 25 سانتی متر را با کمی روغن جامد چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس مایه کیک را در آن ها بریزید. قالب ها را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک ها کاملاً بپزند؛
5. پس از پخت، کیک ها را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 30 دقیقه در دمای محیط بمانند تا خنک شوند، سپس آن ها را از قالب خارج کرده و به مدت یک ساعت روی توری سیمی قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. در این فاصله، پودر ژله هلو را در ظرفی حاوی 500 میلی لیتر آبِ جوش ریخته و مخلوط کنید تا پودر ژله کاملاً حل شود، سپس آن را به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد؛
6. پس از خنک شدنِ کیک ها، روی یکی از آن ها را با مقداری خامه فرم گرفته بپوشانید. نیمی از کمپوت هلو را مکعبی خرد کرده، روی خامه بریزید و کیک دیگر را روی آن قرار دهید. اطراف هر دو کیک را با خامه بپوشانید؛
7. رینگی را دور کیک قرار دهید. بقیه کمپوت هلو را خلالی خرد کرده، روی کیک بچینید و ژله آماده شده را روی کیک بریزید. کیک را به مدت چهار ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد. پس از این مدت، آن را از یخچال خارج کرده و رینگ را جدا کنید، سپس دورتادورِ کیک را با پرک بادام تزیین و سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

zahrasoltan soltani [ ۲۰ مرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
عالیست
محمد علی [ ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
به به ، چه کیکی بشه این کیک ...

با تشکر از آموزش خوب و مفید شما
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید