صبحانه بهاری
4
تعداد نفرات
مواد لازم
گوجه فرنگی
(4 تکه شده)
2 عدد
نمک و فلفل سیاه
(پودرشده)
به مقدار لازم
تخم مرغ
4 عدد
نان تست
4 ورق
ژامبون گوشت
4 ورق
اسفناج
50 گرم
طرز تهیه
1. گوجه فرنگی را در سینی چرب شده زیر گریل قرار دهید تا کبابی شوند. سپس با نمک و فلفل مزهدار کنید؛
2. در قابلمهای آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد، تخم مرغ ها را یکی یکی در ظرف کوچکی شکسته سپس در آبجوش بیاندازید (روش پوشه). زمانی که به جوش آمد درِ تابه را گذاشته، حرارت را خاموش کنید و حدود چهار دقیقه بماند تا یک لایه از سفیده تخم مرغ روی هر زرده سفت شود. سپس به وسیله یک کفگیر سوراخ دار، از تابه درآورده، روی حوله کاغذی پهن کنید تا آب اضافی آن کشیده شود؛
3. در این فاصله، ورقه های نان را تست کنید. به ترتیب ژامبون، اسفناج و تخم مرغ را به همراه گوجه فرنگی روی آنها قرار دهید و سرو کنید.
2. در قابلمهای آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد، تخم مرغ ها را یکی یکی در ظرف کوچکی شکسته سپس در آبجوش بیاندازید (روش پوشه). زمانی که به جوش آمد درِ تابه را گذاشته، حرارت را خاموش کنید و حدود چهار دقیقه بماند تا یک لایه از سفیده تخم مرغ روی هر زرده سفت شود. سپس به وسیله یک کفگیر سوراخ دار، از تابه درآورده، روی حوله کاغذی پهن کنید تا آب اضافی آن کشیده شود؛
3. در این فاصله، ورقه های نان را تست کنید. به ترتیب ژامبون، اسفناج و تخم مرغ را به همراه گوجه فرنگی روی آنها قرار دهید و سرو کنید.
کاربر گرامی در صورت تمایل میتوانید در کلاس های آموزشگاه سانازسانیا شرکت کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88900283 تماس بگیرید.
میشه لطفا یک ماهنامه رو به دسر و نوشیدنی اختصاص بدید.
چون بعد از این فصل گرما رو در پیش داریم دسرهای خنک و خوشمزه بعد از غذا میچسبه همینطور نوشیدنی های متنوع
یا یک ماهانامه ویژه اختصاص بدید.
ممنون از تیم ساناز سانیا
صبح بهاریتون بخیر
ببخشید که اینجا نظر میذارم، یه پیشنهاد داشتم اونم اینه که تو قسمت معرفی نشریه ماهانه بخش نظرات رو هم فعال کنید. آخه من و همسرم کرپ موزی صبحانه مجله شماره 85 رو درست کردیم و از تمام مراحل از تهیه مواد اولیه تا طبخ و خوردنش لذت بردیم. از این همه انرژی مثبت تو نشریه و رسپی ها و فیلم های آموزشی تون ممنونم.
پیشنهاد شما حتما مورد بررسی قرار میگیرد.
با تشکر از هم فکری شما.