دسر کرم شکلاتی

15 دقیقه
زمان آمادهسازی
6:30 دقیقه
زمان استراحت
مواد لازم
شکلات تلخ 70%
400 گرم
پودر ژلاتین
5 قاشق سوپ خوری
شیر
1/2 و 1 لیتر
شکر
(نرم و دانه ریز)
6 قاشق سوپ خوری
گرانول قهوه فوری
2 قاشق سوپ خوری
خامه صبحانه
200 میلی لیتر
ماکارون
تعدادی برای تزیین
طرز تهیه
1. در ظرفی، شکلات تلخ را روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا کاملاً ذوب شود (روش بن ماری). در ظرفی دیگر، پودر ژلاتین را با 125 میلی لیتر آبِ سرد، روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا ذرات ژلاتین کاملاً در آب حل شود (روش بن ماری)؛
2. شیر، شکر و گرانول قهوه فوری را در شیرجوشی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس شکلات و ژلاتین ذوبشده را به آن افزوده، شیرجوش را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود؛
3. پس از این مدت، خامه صبحانه را به مخلوط شیر افزوده و با همزن دستی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
4. مایه آماده شده را در قالب موردنظر ریخته و به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد؛
5.پس از مدت مذکور، قالب را از یخچال خارج کرده و به مدت چند ثانیه در آب گرم قرار دهید، سپس آن در ظرف موردنظر برگردانده و با ماکارون تزیین و سرو کنید.
2. شیر، شکر و گرانول قهوه فوری را در شیرجوشی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس شکلات و ژلاتین ذوبشده را به آن افزوده، شیرجوش را از روی حرارت بردارید و به مدت 30 دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود؛
3. پس از این مدت، خامه صبحانه را به مخلوط شیر افزوده و با همزن دستی، هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
4. مایه آماده شده را در قالب موردنظر ریخته و به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خود را بگیرد؛
5.پس از مدت مذکور، قالب را از یخچال خارج کرده و به مدت چند ثانیه در آب گرم قرار دهید، سپس آن در ظرف موردنظر برگردانده و با ماکارون تزیین و سرو کنید.