آشپزی بدون عشق معنا ندارد

برنج کاری با دلمه گوجه فرنگی

برنج کاری با دلمه گوجه فرنگی.jpg
4 تعداد نفرات 30 دقیقه زمان آماده‌سازی 40 دقیقه رمان پخت

مواد لازم

گوجه‌فرنگی (درسته) 10 عدد
نمک به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
رب‌گوجه‌فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
گشنیز (پاک و ریز خردشده) 20 گرم
سبزیجات معطر٭ (پاک و ریز خردشده) 20 گرم
ادویه کاری 2 قاشق سوپ خوری
برنج ۳ پیمانه
تخم‌مرغ 4 عدد
کره (ذوب‌شده) به مقدار لازم
٭سبزیجات معطر شامل جعفری، ریحان، رُزماری، فلفل، مرزه و ترخون است.

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید؛
2. سرِ چهار عدد از گوجه‌فرنگی‌ها را ببرید و کنار بگذارید. داخل هر یک از آن‌ها را خالی کنید و مواد داخل گوجه‌فرنگی‌ها را  نیز کنار بگذارید؛
3. داخل گوجه‌فرنگی‌ها کمی نمک بپاشید و آن‌ها را به‌صورت وارونه روی یک سینی قرار دهید تا آبِ اضافی آن‌ها گرفته شود؛
4. بقیه گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کَنده، دانه‌های آن‌ها را جدا کنید و گوجه‌فرنگی‌ها را به ‌صورت ریز خرد کنید و کنار بگذارید؛
5. پیاز را در تابه‌ای حاوی روغن و روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر و رب‌ گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید و به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید؛
6. گوجه‌فرنگی‌های خردشده و داخل گوجه‌هایی که در مرحله دو کنار گذاشته بودید را به تابه اضافه و مخلوط کنید، سپس گشنیز، سبزیجات معطر، نمک و ادویه کاری را به آن اضافه کنید و هم بزنید؛
7. درِتابه را بگذارید و اجازه دهید تا سس به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزد. پس از این مدت،تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود. سس را در مخلوط‌کن یا غذاساز بریزید تا به‌صورت پوره درآید؛
8. آب ِروی برنج خیس‌شده را خالی کنید، سپس آن را در قابلمه‌ای حاوی آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزد. پس از این مدت، آبکش کنید؛
9. سس گوجه‌فرنگی را با برنج پخته‌شده مخلوط کنید، سپس داخل هر گوجه‌فرنگی را از مخلوط برنج پر کنید؛کفِ ظرفی نسوز را با روغن مایع، کمی چرب کنید، برنج اضافی را کفِ ظرف بریزید و گوجه‌فرنگی‌ها را در آن قرار دهید و قسمت سرِ گوجه‌فرنگی‌ها را که در مرحله دو کنار گذاشته بودید، روی هر گوجه‌فرنگی بگذارید و ظرف را به مدت 30 دقیقه در طبقه  وسط فری که از قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید تا بپزد؛
10. برنج باقی‌مانده را در قابلمه‌ای جداگانه دم کرده. در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را در تابه‌ای حاوی روغن داغ سرخ کنید. درِ تابه را بگذارید تا بپزند، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید و به آن‌ها کمی نمک اضافه کنید؛
11. مخلوط برنج و گوجه‌فرنگی‌ها را از فر بیرون آورید، سرِ آن‌ها را بردارید و دور بیندازید. هر تخم‌مرغ را روی هر گوجه‌فرنگی بگذارید و روی آن‌ها کمی کره ذوب‌شده بریزید، سپس به‌همراه برنج کاری سروکنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید