دبل چاکلت کوکی
مواد لازم
طرز تهیه
1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. سینی فر را با روغن مایع، کمی چرب کنید؛
2. کره (ذوب شده) را در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود؛
3. پودر قند، پودر کاکائو و آرد نول را در ظرف های جداگانه دوبار الک کنید؛
4. در ظرفی، کره (ذوب و سردشده) و پودر قند را بریزید و با همزن برقی کاملاً هم بزنید تا کِرم رنگ و کشدار شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید؛
5. پودر کاکائو، آرد و شکلات تلخ (خردشده) را به تدریج به مخلوط پودر قند اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
6. به اندازه گردو از خمیر آماده شده بردارید و با فاصله در سینی فر (چرب شده) بچینید و روی آن ها را با پشتِ چنگال، کمی صاف کنید سپس روی آن ها، اسمارتیز و شکلات سفید قرار دهید.
مراحل پایانی:
سینی فر را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کوکی ها بپزنـد و آماده شــونـد. پـس از این مدت، شیرینی ها را از فر خارج و سرو کنید.