آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دبل چاکلت کوکی

KKK_1705.JPG

مواد لازم

کره (ذوب شده) 115 گرم
پودر قند 80 گرم
پودر کاکائو 40 گرم
آرد نول 140 گرم
تخم مرغ 1 عدد
وانیل شکری 2/1 1 قاشق چای خوری
شکلات تلخ (خردشده) 175 گرم
اسمارتیز مقداری برای تزیین
شکلات سفید (خردشده) مقداری برای تزیین
روغن مایع مقداری برای چرب کردن

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید. سینی فر را با روغن مایع، کمی چرب کنید؛
2. کره (ذوب شده) را در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود؛
3. پودر قند، پودر کاکائو و آرد نول را در ظرف های جداگانه دوبار الک کنید؛
4. در ظرفی، کره (ذوب و سردشده) و پودر قند را بریزید و با همزن برقی کاملاً هم بزنید تا کِرم رنگ و کشدار شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید؛
5. پودر کاکائو، آرد و شکلات تلخ (خردشده) را به تدریج به مخلوط پودر قند اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
6. به اندازه گردو از خمیر آماده شده بردارید و با فاصله در سینی فر (چرب شده) بچینید و روی آن ها را با پشتِ چنگال، کمی صاف کنید سپس روی آن ها، اسمارتیز و شکلات سفید قرار دهید.
مراحل پایانی:
سینی فر را به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کوکی ها بپزنـد و آماده شــونـد. پـس از این مدت، شیرینی ها را از فر خارج و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید