آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی آجیلی با شکلات

شیرینی اجیلی با شکلات.jpg

مواد لازم

کره 80 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 150 گرم
تخم‌مرغ 2 عدد
وانیل شکری 4/1 قاشق چای خوری
آرد نول 260 گرم
بیکینگ پودر 2/1 1 قاشق چای خوری
نمک 8/1 قاشق چای خوری
شکلات تخته‌ای (خردشده) 100 گرم
فندق (خردشده) 2/1 پیمانه

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه‌ سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛

2. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا نرم شود سپ تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید و با همزن برقی بزنید به‌حدی که کرم رنگ و کشدار شود؛

3. آرد، بیکینگ پودر و نمک را داخل این مخلوط الک کنید و پس از آن شکلات را خرد کرده و با فندق خردشده به مواد بالا بیفزایید سپس گلوله‌های کوچکی از مایه درست کنید و داخل سینی فر بگذارید و به مدت 10 دقیقه در طبقه‌ وسط فر قرار دهید تا بپزد. سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از 2 دقیقه شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی فلزی قرار دهید تا سرد شود. شیرینی ها آماده سرو است.


نظر خود را بنویسید

عاطفه [ ۲۶ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام . میشه لطفا توضیح بدید که اون شکلاتهای روی شیرینی رو قبل از پخت گذاشتین یا بعد از پخت؟؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست عزیزم
چنانچه تمایل داشته باشید میتوانید مقداری شکلات چیپسی را روی گلوله ها ی شیرینیتان قرار دهید تا بعد از پخت به این شکلی که در تصویر مشاهده میکنید در بیاید
فاطره [ ۰۴ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام. شرایط نگهداری می خواستم . ممنونم از شما
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۷ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز به طور کلی در مورد شیرینی ها ، آنهایی که کره و بافت مرطوب دارند باید در ظرف دربسته و یخچال نگهداری شوند و آنهایی که روغن قنادی دارند در دمای محیط نگهداری شوند.
گل دختر [ ۰۹ مرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام شما توی شبکه های اجتماعی لاین واتس اپ تلگرام و... گروه آشپزی دارید؟؟اگه ندارید پیشنهاد میکنم ایجاد کنید تا بیشتر کسانی که از این شبکه ها استفاده میکنن از تجربیات و مطالب سایتتون استفاده کنن به نظر من که ایده و پیشنهاد خوبیه.حالا دیگه خودتون میدونید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
خیر کاربر عزیز اما نظر شما را حتما به مدیریت انتقال میدهیم
با تشکر از همراهی شما
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید