آشپزی بدون عشق معنا ندارد

رول های گوشت و ترب

رول های گوشت و ترب.JPG
4 تعداد نفرات

مواد لازم

فیله گوساله (خلالی نازک برش خورده) 200 گرم
کره (ذوب شده) به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
ترب سفید (رنده شده) 20 گرم
جعفری (پاک و خردشده) 10 گرم
پیازچه (ریز خردشده) 10 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
خمیر فیلو* 10 ورق
زعفران دم کردن زعفران 1 قاشق سوپ خوری
نودل (پخته شده) مقداری برای سرو
سس کچاپ مقداری برای سرو
* خمیر فیلو را می توانید از سوپرمارکت های بزرگ خریداری کنید.

طرز تهیه

1. در تابه ای حاوی 20 گرم کره و کمی روغن مایع، گوشت را تفت دهید تا کاملاً سرخ و قهوه ای رنگ و آب آن کاملاً کشیده شود سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود؛
2. در ظرفی، ترب سفید، جعفری، پیازچه، نمک و فلفل را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید؛
3. خمیر فیلو را به ابعاد 20×10 سانتی متری برش دهید سپس یک ورق از آن را روی میز کار قرار دهید، سطحِ آن را به کمی کره (ذوب شده) آغشته کنید و یک ورق دیگر از خمیر فیلو را روی خمیر کره ای قرار دهید. مقداری از مخلوط ترب را به همراه 2 یا 3 تکه گوشت، روی آن قرار دهید. خمیر را از هر دو طرف تا کرده سپس آن را رول کنید.  بقیه مواد را نیز به همین ترتیب آماده کنید؛
4. سطحِ رول های آماده شده را با قلم موی مخصوص آشپزی، به زعفران آغشته کنید سپس رول ها را در قابلمه ای کوچک حاوی مقدار زیادی روغن، روی حرارت زیاد سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند (روغن جوش). مقدار روغن باید به حدی باشد که سطح رول ها را کاملاً بپوشاند سپس آن ها را از قابلمه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. رول های گوشت و ترب را به همراه نودل و سس کچاپ سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید