آشپزی بدون عشق معنا ندارد

تودلی مازندران

DSC_496211111.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه آماده سازی 80 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

مرغ درسته (شسته و پاک شده) 1 عدد
آب لیموترش 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
زعفران دم کردن زعفران 2/1پیمانه
پیاز متوسط (نگینی خردشده) 3 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
سیر (بدون پوست و کوبیده شده) 6 حبه
آلو سیاه 200 گرم
رب انار 3 قاشق سوپ خوری
سبزی معطر* (پاک و خردشده) 1 کیلوگرم
شکر سرخ 2 قاشق سوپ خوری
نخ و سوزن مخصوص آشپزی
*سبزی شامل تره (200 گرم)، جعفری (150 گرم)، برگ سیر تازه (100 گرم)، اوجی (200 گرم)، اناریجه (200 گرم) و گشنیز (150 گرم) است.

طرز تهیه

1. داخل شکم مرغ را به آب لیموترش، نمک، فلفل و زعفران آغشته کرده و روی مرغ را نیز با قلممو به زعفران آغشته کنید؛
2. پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ بر روی حرارت متوسط تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سیر را به آن افزوده و تفت دهید؛
3. آلو را از دو ساعت قبل در ظرفی حاوی آب سرد خیسانده، سپس آبکش کنید. آلوی آبکششده و رب انار را به تابه حاوی سیر و پیاز افزوده و تفت دهید. سبزی را اضافه کرده و به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید؛
4. نیمی از مواد داخل تابه را در شکم مرغ ریخته، با نخ و سوزن مخصوص آشپزخانه آن را بدوزید؛
5. مرغ را در قابلمه ای حاوی روغن داغ کاملاً سرخ کرده تا طلایی رنگ شود، سپس روغن اضافه را از قابلمه خارج کرده و بقیه مواد درون تابه را در اطراف مرغِ درون قابلمه بریزید؛
6. شکر و دو پیمانه آب به قابلمه حاوی مواد افزوده تا مرغ کاملاً بپزد (اگر میزان آب کافی نبود، در زمان پخت کمی آب به آن اضافه کنید)؛
7. مرغ را با مواد اطراف آن در ظرف مناسبی قرار داده و به همراه کته سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید