آشپزی بدون عشق معنا ندارد

دلمه اسفناج با ماهی

دلمه اسفناج با ماهی.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

سرکه سفید 2 قاشق سوپ خوری
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ خوری
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
فیله ماهی (مکعبی خردشده) 600 گرم
برگ اسفناج درشت (پاک شده) 200 گرم
کره 80 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
پیازچه (خردشده) 20 گرم

طرز تهیه

1. در ظرف درداری، سرکه، آب لیموترش، سیر، نمک و فلفل را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس ماهی را به آن آغشته کرده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملاً مزه دار شود؛
2. چند برگ اسفناج را روی سطح موردنظر قرار دهید، طوری که قسمت رگه دار و برجسته آن ها رو به بالا باشد، سپس یک تکه فیله ماهی را روی آن قرار داده و رول کنید. این کار را برای تمام برگ های اسفناج تکرار کنید. دلمه ها را به صورت ردیفی در کفِ قابلمه بچینید، طوری که درز آن ها، در قسمت زیرِ دلمه قرار گیرد؛
3. کره را به همراه نمک و فلفل، در قابلمه ای کوچک حاوی 250 میلی لیتر آب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و آب نیز داغ شود، سپس آن را به قابلمه حاوی دلمه اضافه کنید. بشقابی روی دلمه ها قرار داده و جسمی سنگین را روی آن بگذارید. درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آب، بلند شود، سپس حرارت را ملایم کنید تا دلمه ها به مدت 20 دقیقه بپزند؛
4. در قابلمه ای کوچک، پنیر خامه ای و پیازچه را مخلوط کنید. 125 میلی لیتر آب به آن افزوده و روی حرارت ملایم، هم بزنید تا سس یکدستی حاصل شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید. پس از پختِ دلمه ها، آن ها را در ظرف موردنظر چیده و به همراه سس آماده شده سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید