آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پادرازی

پادرازی.jpg

مواد لازم

روغن جامد 500 گرم
پودر قند 400 گرم
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
زرده تخم‌مرغ 3 عدد
آرد گندم (الک شده) 1 کیلوگرم

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید؛
2. روغن و پودر قند را مخلوط کرده، با همزن بزقی هم بزنید تا کرم رنگ شود؛
3. دو عدد از زرده تخم‌مرغ را به همراه هل به مخلوط بالا اضافه کرده و مجددا با همزن مخلوط کنید؛
4. آرد را به وسیله الک به مایه بالا اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید (اگر خمیر به دست چسبید، مقداری آرد مازاد بر دستور اضافه کنید)؛
5. خمیر را با وردنه روی سطح صافی به قطر نیم سانتی متر باز کنید. سپس به دلخواه قالب بزنید و با فاصله مناسب داخل سینی شیرینی‌پزی بچینید؛
6. بقیه زرده‌ تخم‌مرغ را به وسیله قلم مو روی خمیر بمالید. سپس آن را به مدت 10 تا 15 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا پخته شوند.پس از این مدت، پادرازی آماده است.

نظر خود را بنویسید

مهناز [ ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام شیرینی پادرازی استراحت نمیخواد؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
اگر در دستور ذکر نشده خیر دوست عزیزم
mitra [ ۲۶ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
salam man dast resi be roghne jamed nadram,mitunam az margarin estfdeh konam??
chera tu dastor neveshtin hel??dar sorty ke to mavade lazem hel nadreh??
ba tashakor
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست عزیزم
اضافه کردن هل به دلخواه است. بعضی از افراد وانیل اضافه میکنند. شما میتوانید 1 تا یک دوم قاشق چایخوری هل اضافه کنید.
در مورد روغن ممکن است مارگارین بافت شیرینی را خشک کند و تردی حاصل از روغن جامد به دست نیاید
سهیلا [ ۲۶ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
باسلام میتونم از کره بجای روغن استفاده کنم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۳۰ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز در مورد شیرینی های سنتی بهتر است تا حد امکان از کره اسفاده نشود ، زیرا کره باعث خشک شدن شیرینی میشود. در صورت تمایل میتوانید نصف مقدار گفته شده کره و بقیه را از روغن جامد استفاده کنید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید