آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترشی ترب سفید

ترشی ترب سفید.jpg

مواد لازم

ترب سفید (خلالی نازک خردشده) 250 گرم
هویج (خلالی نازک خردشده) 250 گرم
دانه فلفل سیاه (نیم کوب شده) 1 قاشق سوپ خوری
دانه فلفل قرمز (نیم کوب شده) 1 قاشق چای خوری
شکر 3 قاشق سوپ خوری
سرکه سفید 60 میلی لیتر
نمک 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1. در ظرفی، ترب سفید و هویج را بریزید و کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید؛

2. در ظرف شیشه ای مخصوص ترشی، نیمی از دانه فلفل سیاه، نیمی از دانه فلفل قرمز، مخلوط ترب سفید و بقیه فلفل ها را بریزید؛

3. در ظرفی بزرگ، یک لیتر آب ولرم، شکر، سرکه سفید و نمک را ریخته و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود سپس شیشه ترشی را از مخلوط سرکه پُر کنید؛ طوری که روی ترشی را کاملاً بپوشاند. درِ ظرف را محکم ببندید و ترشی را به مدت دو هفته در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، ترشی ترب سفید آماده مصرف است.



نظر خود را بنویسید

سهیلا [ ۲۶ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
باسلام میتونیم از سرکه سیب برای انواع ترشی ها البته از نوع خانگی بخا طر خواصش استفاده کنیم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۳۰ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
بله کاربر عزیز ، میتوانید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید