آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کاپ کیک شکلاتی

فوندانت شکلاتی.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

کره 50 گرم
پودر کاکائو 4 گرم
شکلات تلخ (خردشده) 50 گرم
تخم مرغ 1 عدد
زرده تخم مرغ 1 عدد
شکر (نرم و دانه ریز) 60 گرم
آرد نول (الک شده) 50 گرم
خامه تازه یا بستنی وانیلی مقداری برای سرو

طرز تهیه

1. فر را روی حرارت 160 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید؛
2. کف و دیواره چهار قالب مافین 5/7 سانتی‌متری را با مقداری کره چرب کنید و کمی پودر کاکائو روی آن‌ها بپاشید؛
3. شکلات و کره را در ظرفی کوچک ریخته و روی قابلمه ای حاوی آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بن ماری)، سپس از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود؛
4. تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا سفت شود، سپس مخلوط شکلات را به آن اضافه کرده و هم بزنید؛ پس از آن، آرد را بیفزایید و کاملا با یکدیگر مخلوط کنید؛
5. مخلوط شکلاتی را داخل قالب های مافین بریزید و به مدت 12 دقیقه داخل فری که از 15 دقیقه قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا بپزد، سپس از فر خارج کرده و در بشقاب‌های گرمی برگردانید و فوراً با مقداری خامه یا یک اسکوپ بستنی وانیلی سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

ماری نوری [ ۱۶ شهريور ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام و ممنون از دستوراتی گه در سایت گذاشته اید اگر بخواهیم ۸عدد مافین داشته باشیم ایا باید همه مواد را دو برابر کنیم
باسپاس و تشکر از جوابی که میدهید
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز این دستور برای 4 نفر و حدودا 6 عدد کاپ کیک متوسط است شما میتوانید با توجه به مقدار نیازتان مقادیر دستور را تغییر دهید.
رایحه [ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام.میخواستم بدونم آرد نول چیه؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز آرد نول همان آرد سه صفر قنادی یا آردی که با ریزترین درجه الک شده باشد است.
آیدا [ ۲۵ فروردين ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با تشکر از دستورغذاهای خوب اگر میزان مواد را معادل پیمانه و قاشق هم مینوشتید خیلی بهتر بود به دلیل نداشتن ترازو اندازه گیری مواد سخت میشه
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید