آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شیرینی سنتی ســه آرد

02.jpg

مواد لازم

پودر شکر (الک شده) 125 گرم
روغن جامد 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
آرد نول (الک شده) 100 گرم
آرد برنج (الک شده) 100 گرم
آرد نخودچی (الک شده) 100 گرم
هل سبز (پودرشده) به مقدار لازم
زنجبیل (پودرشده) به مقدار لازم
زرده تخم مرغ (همزده شده) 1 عدد
مغز پسته (پودرشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 160 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
2. در ظرفی، آرد نول، آرد برنج، آرد نخودچی، پودر هل و زنجبیل را مخلوط و دو بار الک کنید.
3.در ظرفی، پودر شکر و روغن جامد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط شکر افزوده و پس از افزودن هر تخم مرغ، آن را مجدداً با همزن برقی، هم بزنید؛
4. مخلوط آرد الک شده را به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و با همزن برقی، هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود، سپس روی خمیر را با سلفون پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
5. پس از این مدت، خمیر را با وردنه، به ضخامت پنج میلی متر روی سطحِ آردپاشی شده، باز کنید و با کاتر گل برش دهید، سپس آنها را در سینی فر چیده، روی گل های خمیری را با قلم موی مخصوص آشپزی، به زرده تخم مرغ آغشته کرده و مقداری پودر پسته در قسمت وسطِ آنها قرار دهید.

مرحله پایانی
سینی فر را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در طبقه وسط فر گرمشده قرار دهید تا شیرینی ها کاملاً بپزند. پس از پخت، آنها را از فر خارج کرده و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

سهیلا [ ۲۹ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام من این شیرینی رو درست کردم طبق دستور ولی نمیشد قالب بزنی شل بود ونمیشد تو سینی فر گذاشت ناچارا به اندازه گردو بر داشتم و گلوله کردم وداخل سینی فر گذاشتم طعمش خیلی خوب شد لطفا راهنمایی کنید ممنون
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۱ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست عزیزم
به احتمال زیاد میزان آردی را که به موادتان اضافه کردید کم بوده
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید