آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شکلات مغزدار

شکلات مغزدار.jpg
10 دقیقه زمان آماده‌سازی 10 دقیقه زمان استراحت

مواد لازم

کره بادام‌زمینی 100 گرم
کره 50 گرم
بیسکویت ساده (پودر شده ) 80 گرم
پودر شکر (الک شده ) 50 گرم
شکلات تلخ (خرد شده ) 250 گرم

طرز تهیه

1. کره بادام زمینی و کره را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم، قرار دهید تا کاملاً ذوب شود؛
2. بیسکویت پودرشده و پودر شکر را به قابلمه حاوی کره افزوده و با قاشق چوبی، هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
3. در ظرفی کوچک، شکلات تلخ را روی حرارت بخار آبِ جوش قرار دهید تا کاملاً ذوب شود (روش بن‏ ماری)؛
4. نیمی از شکلات ذوبشده را داخل قالب ریخته و به صورت دَوَرانی حرکت دهید تا دیواره های آن نیز کاملاً به شکلات آغشته شود، سپس از خمیر آماده شده، به اندازه فندق برداشته و به شکل دایره فرم دهید؛
5. توپ های خمیری را در قالب قرار داده و بقیه شکلات را روی آنها بریزید تا کاملاً با شکلات پوشانده شوند. قالب را به مدت 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا شکلات ها کاملاً خود را بگیرند، سپس آن را از قالب جدا کرده و در ظرف موردنظر چیده و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید