آشپزی بدون عشق معنا ندارد

لیته کیوی

لیته کیوی.jpg

مواد لازم

کیوی 2کیلوگرم
نمک 2 قاشق سوپخوری
سرکه به مقدار لازم
تخم گشنیز (پودر شده ) 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1.کیوی‌ را شسته، پوست آن را بگیرید و به‌وسیله چنگال آن‌ها را کاملاً له کنید تا به صورت پوره درآید؛
2.سپس در ظرف مورد نظر بریزید، نمک را به آن اضافه کنید، روی آن را با سرکه بپوشانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، تخم‌گشنیز را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از آن در شیشه مخصوص ترشی بریزید و درِ آن را محکم ببندید.

نکته

اگر کیوی را در مخلوط‌کن بریزید، هسته‌های کیوی خرد و تند می‌شود.

فکر بکر

در تهیه لیته کیوی می توانید از دو عدد سیب (خرد شده) و دو عدد بِه (خرد‌شده) نیز استفاده کنید و همزمان با پوره کیوی، در ظرف مخصوص ترشی بریزید


نظر خود را بنویسید

لیلا ابراهیمیان [ ۱۹ اسفند ۱۳۹۳ ]
پاسخ
ممنون از لطفتون
من واقعا از سایت تون خوشم اومده
موفق و شاد و پیروز باشید
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید