آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شور قارچ

شور همان ترشی است، با این تفاوت که ترشی تنها با سرکه تهیه میشود، اما در شور، محلول آبنمک، مایع اصلی است که با کمی سرکه مخلوط میشود؛ کافی است کمی صبر داشته باشید تا شور جابیفتد. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ زیرا هرچه شور، بیشتر در محلول بماند، خوشمزهتر، نرمتر و جاافتادهتر میشود. اگر کم اشتها هستید، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورند.

شـور قارچ.jpg

مواد لازم

آبلیموترش تازه 55 میلی لیتر
نمک 75 گرم
سرکه سفید 160 میلی لیتر
قارچ (خلالی خرد شده ) 700 گرم
سیر (کوبیده شده ) 5 حبه
فلفل کبابی تند (خلالی خرد شده ) 6 عدد
سبزی معطر (پاک و خرد شده ) 100 گرم

طرز تهیه

1.در قابلمهای حاوی یک لیتر آب، آبلیموترش تازه و نمک را بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. پس از جوش آمدن، سرکه را به آن افزوده و اجازه دهید چند جوش بزند، سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

2.در این فاصله، قارچ، سیر، فلفل کبابی و سبزی را در شیشه مخصوص ریخته، روی آن را کاملاً با محلول سرکه بپوشانید. درِ ظرف را محکم ببندید تا هوا وارد آن نشود و بهمدت یک ماه در جای خنک و تاریک نگهداری کنید. پس از این مدت، شور قارچ آماده سرو است.

نکته

سبزی معطر شامل نعناع و مرزه، از هر کدام به یک اندازه است.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید