آشپزی بدون عشق معنا ندارد

رب انار

در شمال کشور برای تهیه رب انار ترش، از انار ترش جنگلی (که در جنگل‌های گیلان به طور خودرو می روید) استفاده می‌شود و‌آن را در گمج (ظرف سفالی لعاب دار) تهیه می کنند.

رب انار.jpg

مواد لازم

انار 5 کیلو گرم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1.    آب انار را با آبمیوه‌گیری بگیرید و در گمج یا ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا آب آن تبخیر شود. در اواخر پخت، نمک اضافه کرده هم بزنید تا ته نگیرد و کاملاً غلیظ شود.
2.    از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن در ظرف شیشه‌ای استریل شده بریزید و به صورت دربسته دریخچال نگهداری کنی

نکته

• برای این‌که رب انار تیره‌تر شود می‌توانید یک تکه آهن که تمیز شسته‌اید را در هنگام پخت رب انار چند دقیقه در آن قرار دهید.
• هر میزان که آب انار ترش‌تر باشد، رب نیز ترش‌تر می‌شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید