آشپزی بدون عشق معنا ندارد

شوربای گوجه فرنگی

شوربای گوجه فرنگی.jpg

مواد لازم

برنج یک دوم پیمانه
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
پیاز (خرد شده) 1 عدد
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری
هویج (نگینی ریز خردشده) 2 عدد
گوجه فرنگی (خرد شده ) 5 عدد
آب مرغ 640 میلی‌لیتر
گشنیز و جعفری (تمیز و خرد شده) 350 گرم
سیب زمینی (خردشده) 2 عدد

طرز تهیه

1-در قابلمه‌ای برنج را با دو پیمانه آب و مقداری نمک به مدت سه ساعت خیس کنید.
2- پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس زردچوبه را افزوده، تفت دهید.
3- پیاز، هویج، گوجه فرنگی، آب مرغ را به برنج خیس شده اضافه کرده و روی حرارت زیاد قرار دهید.
4-زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کرده درِ ظرف را بگذارید تا گوجه فرنگی و دانه‌های برنج کاملاً له شود.
5-سیب زمینی را اضافه کنید و پس از نیم ساعت سبزی را اضافه کنید سپس شوربا آماده است. 


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید