آشپزی بدون عشق معنا ندارد

اردور پنیر و ریحان

اردور پنیر و ریحان.jpg re.jpg
4 تعداد نفرات

مواد لازم

پنیر فتا (رنده شده) 100 گرم
خامه (آب گرفته) یک چهارم پیمانه
فلفل دلمه‌ای قرمز (نگینی خرد شده) یک دوم عدد
زیتون سیاه (نگینی شده) 5 عدد
زیتون سبز (نگینی شده) 5 عدد
گردو (آسیاب شده) 40 گرم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
برگ درشت ریحان (پاک شده) به مقدار لازم
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
سرکه 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1.در ظرفی پنیر، خامه، فلفل دلمه‌ای، زیتون‌ها، گردو، نمک و فلفل را مخلوط کنید. 
2.سپس کف دست خود را مرطوب کنید و از مواد بالا به اندازه فندق برداشته و بین دو کف دست خود به حالت توپی درآورید. 
3.کمی روغن زیتون روی برگه ها ریخته، برگه ها را در ظرف قرار دهید. سپس توپی پنیر را روی آن قرار داده مابقی روغن زیتون و سرکه را با هم مخلوط کنید و روی اردور پنیر و ریحان بریزید و سرو کنید. 

نکته

می توانید برگ های ریحان را به وسیله لبه پشت چاقو فرم دهید تا زیباتر در دیس چیده شود.


نظر خود را بنویسید

معصومه شاه مرادی [ ۲۵ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام وقت بخیر ممنون از پیج مفید و خوبتون
ببخشید پنیر چند مدل پنیر فتا در بازار موجود هست? من مدتی پیش در رستورانی سالاد یونانی سفارش دادم که پنیر داخلش بود مزه فوق العاده ای داشت از آشپزشون پرسیدم گفتند پنیر فتا هستش رفتم سوپر مارکت اصلا نمی دونست فتا چی هست?
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست عزیزم
پنیر فتا همان پنیر سفید صبحانه است که نه خرد میشود مثل پنیر لیقوان نه خیلی منسجم است
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیزم
پنیر فتا همان پنیر سفید صبحانه است
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید