آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سالاد سزار با مرغ

DSC_2396-2 (2).jpgre.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

نان فرانسوی 1 عدد
سیر (کوبیده شده) 2 حبه
روغن زیتون 1/2 پیمانه
سینه مرغ (خرد شده) 400 گرم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
ژامبون مرغ (خرد شده) 4 ورق
کاهو (تمیز و خرد شده) 250 گرم
نمک به مقدار لازم
جعفری (پاک و خرد شده) 1/4 پیمانه
پیازچه (حلقه ای خردشده) 6 ساقه
پنیر پارمزان (رنده شده) 100 گرم
چاشنی سزار طبق دستور داده شده
مواد لازم برای تهیه چاشنی سزار
تخم مرغ 1 عدد
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپ خوری
خردل (پودر شده) 1 قاشق چای خوری
فیله ماهی کولی (بخارپز و خرد شده) 200 گرم
روغن زیتون 3/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
آب داغ 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه

1.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.
2.نان را از طول دو نیم کنید و سپس به وسیله چاقو اره‌ای به صورت اریب به ضخامت یک سانتی متری برش دهید.
3.سیر و نیمی از روغن زیتون را در ظرف ریخته و مخلوط کنید، نان را اضافه کرده، آن را زیر و رو کنید تا به مخلوط روغن زیتون آغشته شود.
4.نان ها را در سینی فر به صورت یک ردیف بچینید و به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا تست شود و به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید.
5.در این فاصله، گریل را با حرارت بالا روشن کنید. مرغ را با بقیه روغن زیتون، نمک و فلفل مزه دار کنید در سینی بچینید زیر گریل قرار دهید. در این فاصله یک الی دو بار آن را زیر و رو کنید تا هر دو طرف مرغ قهوه‌ای و مغز پخت شود سپس آن را بیرون آورده روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
6.ژامبون را نیز در همان سینی قرار دهید زیر گریل بپزید تا برشته و قهوه ای شود سپس روی حوله کاغذی پهن کنید.
7.نیمی از همه مواد را به همراه کاهو در ظرف بزرگی بریزید و مخلوط کنید، به آرامی زیر و رو کنید تا خوب مخلوط شوند.
8.سالاد را در ظرف های مورد نظر بکشید، مرغ، ژامبون، نان تست شده، پیازچه، جعفری و پنیر باقی مانده را روی آن ها بگذارید، سپس چاشنی را روی آن ها بریزید و سرو کنید. 
روش تهیه چاشنی سزار:
1.تخم مرغ، سیر، آب لیمو، خردل و ماهی کولی را در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شود.
2.همان طوری که مخلوط کن کار می کند روغن را به تدریج اضافه کنید تا چاشنی غلیظ شود.
3.نمک و فلفل را اضافه کنید اگر چاشنی رقیق را ترجیح می دهید، مقداری آب اضافه کنید و هم بزنید.

نکته

در تهیه چاشنی سزار به جای ماهی کولی می توانید از ماهی سالمون یا هر نوع فیله ماهی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید سالمون را بخارپز کنید.


نظر خود را بنویسید

پ.ژ [ ۲۲ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام.
میگن تو رستورانای ایران سالاد سزار اصل نمیشه خورد چون هیچ کدوم فیله ماهی کولی استفاده نمیکنن توی سسش و تمام سالاد سزار به سسشه. این ماهی کولی ایا تو ایران اصلا پیدا میشه؟ کنسروی ازش وجود داره تو ایران که کارخونه ای اونو تولید کنه؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۵ مهر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز ماهی آنچویز بصورت کنسروهای خارجی در ایران بفروش میرسد.
ستاره حدادی [ ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام ببخشید تخم مرغ باید خام باشه یا پخته؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز تخم مرغ پخته باشد.
ژاله نامور [ ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ ]
پاسخ
سلام ببخشید این سالاد برای چند نفرکافیه ؟
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ ]
وب‌سایت پاسخ
دوست عزیزم برای چهار نفر ، نوش جان
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید