آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پاستا با قارچ

VM8G6422.jpgre.jpg
2 تعداد نفرات

مواد لازم

روغن مایع به مقدار لازم
قارچ (خرد شده) 10عدد (240 گرم)
آب لیموترش 1 قاشق سوپ خوری (14میلی‌لیتر)
سینه مرغ (خرد شده) 1 عدد (200 گرم)
کدو سبز (خرد شده) 2 عدد (280 گرم)
فلفل دلمه ‌ای قرمز و سبز (خرد شده) یک دوم از هرکدام (در مجموع 100 گرم)
رب گوجه ‌فرنگی 2 قاشق سوپخوری (30 گرم)
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
پاستا 200 گرم

طرز تهیه

1.در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. قارچ و آب لیمو را بیفزائید. تفت دهید تا وقتی آب آن تبخیر شود.
2.سینه مرغ را آغشته به نمک کنید و در کمی روغن تفت دهید. از تابه بیرون آورید.
3.کدو و فلفل دلمه ‌ای را در باقیمانده روغن تابه تفت دهید. رب گوجه ‌فرنگی را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
4.تمام مواد را با هم مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید.
5.در قابلمه ‌ای آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پاستا را اضافه کنید. توجه داشته باشید حرارت زیر ظرف زیاد باشد و به اندازه کافی آب در ظرف موجود باشد تا رشته‌های ماکارونی به هم نچسبد.
6.زمانی که کاملاً مغز آن‌ها پخت، در آبکش برگردانید. پاستا را بچشید، اگر شور بود با مقداری آب سرد، آن را بشویید. پاستا را در ظرف بکشید و با مایه آماده‌ شده تزیین کنید.

فکر بکر

1.در صورت تمایل می‌توانید مایه را لابه‌لای پاستا بریزید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا پاستا دم بکشد.
2.پیشنهاد می‌شود از روغن کانولا استفاده کنید. این روغن از هیبریداسیون تخم شلغم به دست می‌آید و به علت داشتن مقدار زیادی اسید چرب امگا 3 خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد. از روغن کانولا می‌توان برای سرخ کردن غذا استفاده کرد؛ اما با حرارت کم تا متوسط.
روغن کانولا مزه و بویی ملایم دارد. به همین دلیل برای غذاهای پرادویه مناسب است؛ چون مزه آن به هیچ‌وجه با مزه غذا مخلوط نمی‌شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید