آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خورش مرغ آلومسما به روایت ساناز مینایی

برای شما عزیزان خورش مرغ آلومسما را در نظر گرفته ام که با ظرافت خاصی، روی هماهنگی طعم و مزه این غذا کار شده است؛ به طوریکه شما با انتخاب چوب دارچین در کنار آلو بخارا و عطر زعفران و زردچوبه و طعم پیازداغ برای مرغ انتخاب مناسبی است و افزودن آب لیموترش و شکر به مرغ آلو، طعمی متفاوت میدهد. همچنین با توجه به طعم ملس مرغ آلو، کمی گل محمدی، جعفری و خلال بادام میتواند کامل کننده طعم و مزه در خورش آلو باشد. این خورش را تهیه کنید و از متفاوت بودن آن لذت ببرید .

مرغ آلو مسما1.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 2 ساعت زمان پخت

مواد لازم

ران و سینه مرغ (هشت تکه خردشده) 800 گرم
سس فلفل تند یک دوم قاشق چای‌خوری
پاپریکا (پودرشده) یک دوم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
استاک رقیق مرغ 3 پیمانه
رب‌گوجه‌فرنگی 3 قاشق سوپ‌خوری
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری
پوست لیموترش (رنده‌شده) 1 قاشق چای‌خوری
پیازداغ 2 قاشق سوپ‌خوری
چوب دارچین 2 تکه
آب‌لیموترش 3 قاشق سوپ‌خوری
شکر (نرم و دانه‌ریز) 3 قاشق سوپ‌خوری
زعفران 1 قاشق سوپ‌خوری
خلال بادام خیساندن یک دوم پیمانه
آلو بخارا خیساندن 300 گرم
جعفری (خردشده) 2 قاشق سوپ‌خوری
گل محمدی (پودر شده) 1 قاشق سوپ‌خوری
لیموترش (فیله‌شده) 5 عدد

طرز تهیه

روش تهیه

1. در ظرفی، مرغ را با سس فلفل تند، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید تا مزه دار شود، سپس آن را در قابلمه ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا طلایی رنگ شود، استاک را به مرغ اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید؛

2. رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد، زردچوبه را افزوده و مجدداً تفت داده و بههمراه رنده پوست لیموترش، پیازداغ، چوب دارچین، آبلیموترش و شکر به قابلمه حاوی مرغ اضافه کنید؛

3. زعفران، بادام و نمک را به مواد بالا افزوده و مخلوط کنید؛

4. آلو بخارای خیس و آبکش شده را در نیمه پختِ مرغ به آن بیفزایید؛

5. در اواخر پخت، سه عدد از آلوها را از خورش بیرون آورده، هسته آنها را خارج کنید. آلوها را له کنید و مجدداً به خورش اضافه کنید؛

6. .در آخر پخت، جعفری، گل محمدی و فیله لیموترش را افزوده، مخلوط کنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید، سپس چوب دارچین را خارج کرده، خورش را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید