آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیز کیک گریپ ‌فروت و شکلات

IMG_2353.jpgre.jpg
20 دقیقه زمان آماده سازی 12 ساعت زمان استراحت 50 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

بیسکویت شکلاتی (پودرشده) 250 گرم
کره (ذوب شده) 90 گرم
پنیرخامه ای 400 گرم
شکر (نرم و دانه ریز) 200 گرم
پوست گریپ فروت (رنده شده) 1 قاشق چای خوری
خامه صبحانه 200 گرم
آرد نول قنادی (الک شده) 2 قاشق سوپ خوری
آب گریپ فروت 125 میلی لیتر
تخم مرغ 3 عدد
شکلات چیپسی 80 گرم

طرز تهیه

1.بیسکویت شکلاتی و کره را در ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید؛
2.مخلوط بیسکویت را داخل قالب کمربندی گِرد به قطر 25 سانتیمتر بریزید؛
3.بیسکویت را با فشار دست یا قاشق، داخل قالب پرس کنید تا فضای خالی آن گرفته شود، سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید؛
4.در ظرفـی، پنیر خامه ای، شکـر و رنده پوست گریپ فروت را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند؛
5.خامه را به آن اضافه کنیــد و مجدداً هم بزنید؛ فر را از 15 دقیقه قبل، روی حـرارت 170 درجــه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
6.آرد نـــول و آب گریپ فـروت را به تدریج به مخلوط بالا بیفزایید و با همزن برقی، هم بزنید. تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
7.مایه آماده شده را در قالب، روی مخلوط بیسکویت بریزید؛
8.شکلات چیپسی را روی آن بریزید؛
9.اطراف قالب را با فویل آلومینیومی بپوشانید (این کار، برای جلوگیری از ورود آب به قالب انجام میشود)؛
10.مقداری آبِ جوش در سینی فر ریخته و قالب را در سینی بگذارید و به مدت تقریبی 50 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا بپزد. پس از پختِ کیک، درِ فر را باز بگذارید تا کیک سرد شود، سپس آن را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. پس از این مدت، چیزکیک آماده سرو است.

نکته

توجه کنید قسمت وسط چیزکیک گریپ فروت و شکلات، پس از پخت، نرم میماند و این نرمی، نشانه خامی آن نیست. پس از استراحت، این قسمت چیزکیک نیز خود را میگیرد و سفت میشود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید