آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خورش بادنجان به روایت ساناز مینایی

IMG_7522.jpgre.jpg
4 تعداد نفرات 10 دقیقه زمان آماده سازی 3 ساعت زمان پخت

مواد لازم

پیاز (خلالی خرد شده) 1 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
ماهیچه گوسفند یا گوساله (خرد شده) 600 گرم
زردچوبه (پودرشده) یک دوم قاشق چای خوری
استاک قهوه‏ ای گوساله 7 پیمانه (1750میلی‏ لیتر)
زعفران 1 قاشق سوپ‏ خوری
رب‏ گوجه‏ فرنگی 2 قاشق سوپ‏ خوری
رب‏ غوره 3 قاشق سوپ ‏خوری
نمک به مقدار لازم
بادنجان قلمی (تلخی گرفته شده) 8 عدد
آرد 1 قاشق سوپ‏ خوری
غوره یک دوم پیمانه
گوجه‏ فرنگی (دو نیم شده) 4 عدد

طرز تهیه

1.پیاز را در ‏قابلمه‏ ای حاوی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس گوشت را به آن افزوده، تفت دهید تا آبِ آن کشیده شود. پس از آن، زردچوبه را اضافه کرده، کمی تفت دهید؛
2.پنج پیمانه استاک را به همراه دو پیمانه آب به گوشت اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید. زمانی‏که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و زعفران را بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا خورش به مدت سه ساعت بپزد؛ 
3.رب‏ گوجه‏ فرنگی را در تابه‏ ای حاوی روغن تفت دهید تا خوش‏رنگ شود، سپس در 30 دقیقه آخر پخت، به‏ همراه رب‏ غوره و نمک به خورش اضافه کنید؛
4.در 25 دقیقه آخر پخت، بادنجان را به خورش اضافه کنید؛
5.در ‏قابلمه ‏ای، آرد را به بقیه استاک بیفزایید و روی حرارت قرار دهید تا سس غلیظ و یکدستی به‏ دست آید، سپس سس، غوره و گوجه‏ فرنگی را در اواخر پخت، به خورش اضافه کنید (باعث لعاب انداختن خورش می‏شود). خورش بادنجان را در ظرف مورد نظر بریزید و به‏ همراه چلو سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

سارا دارابی [ ۲۵ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام. خسته نباشید. ممنون از زحمات شما. چرا رب رو همون اول با گوشت تفت نمیدید، همیشه اخر به خورشت ها اضافه میکنید؟ ممنون
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۸ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست عزیزم
تنها به این دلیل که خورش خوش رنگ تر شود.
حسین [ ۱۰ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام.میشه بفرمائید رب غوره چیه؟جایگزینش میشه اب غوره اضافه کرد.باتشکر
مدیر سایت سانازسانیا [ ۱۴ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
دوست عزیزم برای رب غوره دانه های غوره با کمی غوره جوشانده شده و از صافی عبور میکند و روی حرارت غلیظ میشود.
میتوانیم از آبغوره برای جایگزین استفاده کنیم.
ناهید همدانی [ ۰۵ آذر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
من این غذاروبا این چاشنی فوق العاده از شما یاد گرفتم ممنونم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۷ آذر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با تشکر از همراهی شما کاربر عزیز
مریم مطیری [ ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام اکه ممکنه طرز تهیه استاک رو بزارید ممنون میشم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز به زودی در تکنیک های سایت گذاشته میشود.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید