1.لپه را به مدت 24 ساعت و آلو را به همراه 2پیمانه آب به مدت 2ساعت در ظرفهای جداگانه در مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن لپه، 2 تا 3بار آب آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت لپه را در آبکش بریزید؛
2.برنج را با 3 پیمانه آب و مقداری نمک به مدت 3 ساعت خیس کنید؛
3.در قابلمهای مناسب، لپه را با 2 پیمانه آب به مدت 2 ساعت و 30 دقیقه بپزید؛
4.در قابلمهای دیگر، مقداری آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش آید. برنج را به مدت 7 تا 8 دقیقه داخل قابلمه حاوی آبجوش بریزید تا نیمپز شود، سپس آبکش کنید؛
5.سبزی را با مقداری روغن به مدت یک تا دو دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود؛
6.در قابلمهای مناسب، مقداری روغن ریخته، روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس رب گوجهفرنگی، مقداری نمک و فلفل را به آن افزوده و تفت دهید تا بوی خامی رب گوجهفرنگی تغییر رنگ دهد؛
7.پس از آن نیمی از پیازداغ را به همراه 8 پیمانه آب و آبِ لیمو به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید؛
8.در ظرفی مناسب، گوشت، کمی دیگر از پیاز داغ، نیمی زردچوبه، مقداری نمک و فلفل بریزید و ورز دهید. سپس برنج، سبزی و لپه را به همراه تخممرغ به آن افزوده، مجدداً ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند؛
9.کف دست را با مقداری روغن مایع چرب کرده و از مایه بالا به اندازة دلخواه بردارید و در کف دست پهن کنید. وسط آن تعدادی آلو، زرشک و کمی پیازداغ بریزید و گرد کنید. بقیه مواد را نیز به همین ترتیب آماده کرده و یکییکی در آبِ در حال جوش بیاندازید و پس از 10دقیقه حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید (دقت کنید کوفته ها از هم فاصله کافی داشته باشند و روی هم انباشته نشوند)؛
10.در اواخر پختِ کوفته، بقیه زردچـوبه و کمی فلفل را در روغن تفت داده و به آب کوفته اضافه کنید، سپس کوفته را به همراه آبِ آن در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.