آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بادنجان گریلی با سس انار

DSC_2144re.jpg
4 تعداد نفرات 35 دقیقه زمان آماده سازی 10 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

بادنجان کوچک (باپوست) 4 عدد
نمک به مقدار لازم
رب انار 1 پیمانه (140گرم)
سیر (کوبیده‌شده) 2 حبه
جعفری (پاک و ریز خردشده) 2 قاشق سوپ‌خوری
روغن زیتون به مقدار لازم

طرز تهیه

1.بادنجان‌ها را با برش‌های افقی به صورت نازک به سه تا چهار لایه برش دهید (اما دقت کنید که اتصال آن با سر بادنجان قطع نشود)، سپس آن‌ها را نمک زده و به مدت 30 دقیقه در آبکش قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. پس از این مدت، آن‌ها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا خشک شوند؛
2.در این فاصله، در ظرفی، رب انار را با سیر مخلوط کرده، سپس جعفری را به آن اضافه و مخلوط کنید؛
3.بادنجان را گریل کرده و تا داغ هستند، روی هر یک از آن‌ها، یک قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون بریزید و با سس انار سرو کنید. 

فکر بکر

•برای تزیین این غذا، می‌توانید از مقداری دانه انار استفاده کنید.
•این پیش‌غذا را می‌توانید به‌ همراه بریانی گوشت، مرغ و یا لقمه‌های عربی، سرو کنید.
•در صورت تمایل، می‌توانید پس از گرفتن تلخی بادنجان، آن‌ها را در تابه‌ای حاوی روغن زیتون تفت دهید، سپس سس انار را روی آن ها بریزید و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

سمیرا احمدنیا [ ۱۹ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
فقط می تونم بگم عالیه
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از همراهی شما کاربر عزیز
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید