آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مارمالاد پرتقال

DSC_0970.jpg

مواد لازم

پرتقال 4عدد(840 گرم)
شکر یک و نیم پیمانه (225 گرم)
ورق ژلاتین 2 عدد

طرز تهیه

1.پرتقال را پوست بگیرید؛ پره های پرتقال را پوست بگیرید و مغز آن را جدا کنید، سپس به صورت پوره درآورید؛
2. پوره را در قابلمه ای مناسب بریزید و شکر را روی آن ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا پخته و غلیظ شود؛
3. ورق ژلاتین را به مدت دو دقیقه در مقداری آب سرد خیس کنید، سپس از آب بیرون آورید و به مارمالاد اضافه کنید. یکی دو مرتبه هم بزنید و پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید؛ در شیشه استرلیزه دردار بریزید و نگه داری کنید.

نکته

بهترین روش برای نگه داری مربا این است که مربا همان طور که داغ است درون شیشه ریخته شود، در شیشه را ببندید، سپس شیشه را وارونه کنید تا هوای داخل مربا کاملا خارج شود. در شیشه را باز کنید و بگذارید مربا کاملا سرد شود.


نظر خود را بنویسید

سهیلا [ ۱۹ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام میتونم از پودر ژلاتین استفاده کنم ممنونم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست خوبم
هر ورق ژلاتین معادل 1 قاشق سوپخوری و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین هستش
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۰ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
سلام دوست خوبم
بله میتونید و اینکه هر ورق ژلاتین معادل یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین هستش
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید