آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کیک پرتقالی

DSC_7038 (2).jpg

مواد لازم

تخم مرغ (سفیده و زرده جدا) 6 عدد (330 تا 360 گرم)
پودر قند (الک شده) یک و نیم پیمانه (173 گرم)
وانیل شکری یک چهارم قاشق چای‌خوری
کره 1 پیمانه (160 گرم)
آرد (الک شده) 3 پیمانه (315 گرم)
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق سوپ‌خوری (6گرم)
آب پرتقال 1 پیمانه (160 میلی لیتر)
مواد لازم (پوست پرتقال کارامل شده):
پوست پرتقال (خلال شده) 2 عدد
شکر 60 گرم
آب یک چهارم پیمانه (40 میلی‌لیتر)
عرق بهار نارنج 2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی لیتر)

طرز تهیه

1.قبل از آماده کردن مواد، فر را روی حرارت 175 درجه سانتی‌گراد ( 350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید تا گرم شود.
2.زرده ها را با نیمی از پودر قند و وانیل شکری مخلوط نموده و با همزن برقی کاملاً هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. کره را روی حرارت ذوب کرده، با بقیه پودر قند هم بزنید و به مواد بالا اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.
3.سپس آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و به همراه آب پرتقال و رنده پوست پرتقال به مواد اضافه نموده و در آخر سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه با همزن برقی هم بزنید تا شکل پره های همزن روی آن باقی بماند و حجم آن دو برابر شود و کاملا ًفرم بگیرد. بعد به مایه فوق اضافه کنید و با لیسک (قاشق پلاستیکی) آرام هم بزنید تا مخلوط شوند.
4.کف و دیواره های قالب گرد به قطر 25 سانتی متری را با روغن چرب نموده و کف قالب کمی آرد بپاشید و مایه را سریعاً در قالب ریخته و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا آماده شود. در هنگام سرو می توانید روی آن را با پوست پرتقال کارامل شده تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه پوست پرتقال کارامل شده :

1.ابتدا قسمت سفیدی پوست پرتقال را جدا نموده و آن را به شکل خلالی برش داده و در قابلمه‌ای بریزید و آب سرد را به آن اضافه کنید تا حدی که آب روی سطح آن را بگیرد، سپس روی حرارت قرار دهید و درِ ظرف را ببندید و بگذارید به مدت ده دقیقه بجوشد.
2.سپس از قابلمه خارج نموده و در صافی بریزید، شکر و آب را در تابه‌ای ریخته و روی حرارت کم قرار دهید تا شکر آب شود و کمی تغییر رنگ دهد.
3.عرق بهار نارنج و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید تا روی حرارت کم، کارامل را جذب نماید. سپس از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن دور تا دور کیک  را با آن تزیین و سرو کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید