آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کرم پرتقال

IMG_3443.JPG
15 دقیقه آماده سازی 13 ساعت استراحت

مواد لازم

ورق ژلاتین 6 عدد
زرده تخم‌مرغ 4 عدد
شکر (نرم و دانه‌ریز) 200 گرم
آب‌پرتقال 500 میلی‌لیتر
اسانس پرتقال 2 قطره
خامه (فرم‌گرفته) 150 گرم

طرز تهیه

1.در ظرفی، ورق ژلاتین را در یک پیمانه آب سرد، خیس کنید و بگذارید بماند تا کاملاً نرم شود، سپس آبکش کنید و با دست، مقداری آن را فشار دهید تا آبِ آن گرفته شود، سپس آن ها را روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار دهید تا ذوب شوند؛
2.در ظرفی مناسب، زرده های تخم مرغ و شکر را به مدت ده دقیقه با دور متوسط همزن برقی روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری)، هم بزنید تا تغییر رنگ دهد؛
3.ژلاتین و آب پرتقال را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و آن را از روی حرارت بردارید، سپس اسانس پرتقال را به آن بیفزایید و بگذارید بماند تا در دمای محیط خنک شود؛
4.پس از کمی خنک شدن (حدود یک ساعت)، خامه فرم گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید، کرم آماده شده را داخل قالب دلخواه بریزید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید، پس از این مدت، کرم را داخل ظرفی حاوی آب گرم قرار دهید، سپس در ظرف سرو برگردانید و آن را با خامه فرم گرفته تزیین و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید