آشپزی بدون عشق معنا ندارد

مرغ با سس پرتقال

IMG_3366.JPG
4 تعداد نفرات

مواد لازم

مرغ (4 تکه شده) 1 عدد (1200 گرم )
آب پرتقال 4 پیمانه (640 میلی‌لیتر)
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
زعفران (ساییده و حل شده در آب جوش) 1 قاشق سوپ‌خوری
خلال پرتقال (تلخی گرفته شده) 3 پیمانه (160 گرم)
شکر یک چهارم پیمانه (38 گرم)
زنجبیل 1 قاشق چای‌خوری (3 گرم)
آب لیموترش 2 قاشق سوپ‌خوری (28 میلی‌لیتر)
خلال پسته مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1.مرغ را با نمک و فلفل مزه‌دار کرده و در روغن سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شود.
2.آب پرتقال را به مرغ اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید. زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده و زعفران را اضافه کنید. درِ ظرف را بگذارید تا مرغ نیم‌پز شود. سپس خلال پرتقال، شکر و زنجبیل را اضافه کنید.
3.در اواخر پخت، آب لیموترش را اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش بپزد و جا بیفتند.سپس مقداری خلال پسته روی آن بریزی و سرو کنید.

نکته

خلال پسته را خیس نکنید، زیرا ممکن است تغییر رنگ بدهد.


نظر خود را بنویسید

مهتاب امامی [ ۰۸ اسفند ۱۳۹۴ ]
پاسخ
بنظر من چوب دارچین هم به دستورتون اضافه کنید. واقعا عالی میشه
سارا دارابی [ ۰۷ دى ۱۳۹۴ ]
پاسخ
سلام خسته نباشید خلال پرتقال چه تاثیری داره؟ مگه وقتی میجوشونیم بوی خلال از بین نمیره؟ ممنون از شما.
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۷ دى ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
خیر دوست خوبم، بوی خلال پرتقال با جوشاندن از بین نمیره
رویا بیگناه [ ۰۴ آبان ۱۳۹۴ ]
پاسخ
دستوراتتون فوق العادست از اینکه کنارتون هستم خوشحالم
مدیر سایت سانازسانیا [ ۰۴ آبان ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
ممنون از همراهی شما کاربر عزیز
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید