آشپزی بدون عشق معنا ندارد

چیز کیک پرتقال

IMG_3435.JPG
8 تعداد نفرات 12 ساعت استراحت 30 دقیقه آماده سازی

مواد لازم

بیسکویت (پودرشده) 150 گرم
کره (ذوب‌شده) 80 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
پودر ژلاتین 4 قاشق چای‌خوری
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه فرم‌گرفته 100 گرم
پودر شکر (الک‌شده) 80 گرم
آب‌پرتقال نیم پیمانه
اسانس پرتقال 2 قطره
پرتقال (فیله‌ای خردشده) 1 عدد
پودر ژله پرتقال 100 گرم
پرتقال (حلقه‌ای خردشده) 1 عدد

طرز تهیه

1. در ظرفی، بیسکویت، کره و وانیل را با یکدیگر کاملاً مخلوط کرده و در کف قالب کمربندی پرس کنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند؛
2. در ظرفی کوچک، پودر ژلاتین را با نیم پیمانه آب مخلوط کرده، روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً ذوب شود (روش بن ماری)؛
3. در ظرفی جداگانه، پنیر ماسکارپونه، خامه و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند، سپس مخلوط  ژلاتین، آب پرتقال، اسانس و فیله پرتقال را به آن اضافه و مجدداً مخلوط کنید؛
4. در ظرفی مناسب، پودر ژله را با 250 میلی لیتر آبِ داغ، مخلوط کنید و در یخچال قرار دهید تا نیم بند شود؛
5. قالب کمربندی را از یخچال خارج کرده، مایه آماده شده را روی بیسکویت بریزید، پس از آن، حلقه های پرتقال را روی آن چیده و ژله پرتقال نیم بندشده را نیز به آن اضافه کنید. قالب را مجدداً به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا چیزکیک آماده شود، سپس آن را در ظرف موردنظر سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید