آشپزی بدون عشق معنا ندارد

ترشی پرتقال

پرتقال مؤثر در درمان چاقی، نرم کننده گلو، آرام بخش، کاهش دهنده کلسترول و درد مفاصل، درمان بیماری‌های عفونی، آبله، سرخک، جوش های صورت، تقویت دندان ها، زیبایی پوست و مو، خواب آور و آرام کننده قلب، رشد و نمو استخوان ها، پیش گیری از آب مروارید، رفع کک و مک و مفید برای بیماران دیابتی است.

DSC_5452 (2).jpg

مواد لازم

پرتقال 5 عدد (1کیلوگرم)
سرکه سیب 2پیمانه(320 میلی‌لیتر)
چوب دارچین 2تکه
پوست پرتقال یا لیموترش (رنده شده) 1 قاشق سوپ‌خوری
آب پرتقال 3پیمانه (480 میلی لیتر)
شکر 2 قاشق سوپ‌خوری(26 گرم)

طرز تهیه

1.پوست پرتقال‌ها را گرفته و گوشت پرتقال را داخل شیشه مخصوص ترشی بچینید.
2.در قابلمه‌ای مناسب سرکه، چوب دارچین،رنده پوست پرتقال، آب پرتقال و شکر را بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به مدت یک دقیقه بجوشد و ذرات شکر حل شود.
3.پس از سرد شدن، داخل شیشه مخصوص ترشی حاوی گوشت پرتقال بریزید. توجه داشته باشید که محلول سرکه روی مواد را کاملاً بپوشاند. درِ ظرف را محکم ببندید. بعد از یک روز آماده مصرف است و می‌توانید چهار تا شش ماه در یخچال نگه‌داری کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید