آشپزی بدون عشق معنا ندارد

خورش لبو

خورش چغندر (2)re.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 210 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

مغز ران گوسفند یا گوساله (خردشده) 400 گرم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) به مقدار لازم
زردچوبه (پودر شده) 2 قاشق چایخوری
پیازداغ یک چهارم پیمانه
استاک گوشت 2 پیمانه (500میلی لیتر)
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
شکر یک سوم پیمانه (45گرم)
لبو بزرگ (خلالی خردشده) 1 عدد (250گرم)
لواشک آلو (خردشده) 200 گرم

طرز تهیه

1.گوشت را در قابلمه ای مناسب حاوی مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت داده تا آب آن کشیده و روی آن طلایی رنگ شود. نیمی از زردچوبه را افزوده و تفت دهید؛
2.نیمی از پیازداغ را به قابلمه اضافه کرده هم بزنید. سپس شش پیمانه آب در قابلمه ریخته، حرارت را زیاد کنید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده درِ ظرف را بگذارید تا گوشت تقریباً بپزد و یک پیمانه از آب آن باقی بماند؛
3.درقابلمه ای جداگانه بقیه زردچوبه را در مقداری روغن تفت داده، سپس بقیه پیازداغ را افزوده و تفت دهید؛
4.استاک گوشت را در قابلمه ای جداگانه گرم کرده، سپس به همراه شکر، نمک، فلفل و مخلوط پیاز به مواد بالا افزوده و با حرارت ملایم بپزید تا به روغن بیفتد.
5.زمانی که پخت گوشت کامل شد، لبو را به همراه لواشک، کمی نمک و فلفل به آن اضافه کرده، بگذارید بپزد و خورش جا بیفتد، سپس در ظرف موردنظر ریخته و به همراه پلو سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

هما همایونی منش [ ۲۱ مهر ۱۳۹۴ ]
پاسخ
با سلام، طعم این غذا شیرینه؟ یا. ملس؟
اگر طعم هر غذایی ذکر بشه خیلی عالیه،
مدیر سایت سانازسانیا [ ۲۵ مهر ۱۳۹۴ ]
وب‌سایت پاسخ
با سلام
کاربر عزیز بستگی به طعم لواشکی دارد که شما استفاده میکنید.
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید