آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پیتزا با چهار طعم

پیتزا، یک واژه ایتالیایی به معنای خوراک همه چیز درهم است. این غذای پرطرفدار جهانی در واقع نانی گرد و صاف است که در فر پخته می شود و می توان روی آنرا با انواع و اقسام گوشتها، سبزیجات و پنیرها پر نمود. تنها فراموش نکنید که پیتزا غذایی پر کالری بوده و روزی که پیتزا می خورید باید حتما مدیریت میزان کالری دریافتی روزانه خود را در دست داشته باشید تا مبتلا به اضافه وزن و چاقی نگردید.

1مجله 11 ص 38.jpg

مواد لازم

خمیر
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
پودرخمیرترش نیم قاشق چایخوری (2/5 گرم)
آب ولرم یک چهارم پیمانه (40 میلی‌لیتر)
روغن‌زیتون یک چهارم پیمانه (32 میلی‌لیتر)
شیر یک چهارم پیمانه (40 میلی‌لیتر)
آرد نیم 1 پیمانه (157 گرم)
رویه پیتزا
کنسرو تن‌ماهی 75 گرم
پیاز (خردشده) نیم عدد (70 گرم)
روغن‌مایع به مقدار لازم
گوشت چرخ‌شده (گوسفندی) 50 گرم
نمک به مقدار لازم
پیازچه 2 عدد (16 گرم)
فیله‌مرغ (خرد‌شده) 2 عدد (100 گرم)
کنسرو قارچ 50 گرم
سس گوجه‌فرنگی به مقدار لازم
پنیر موزارلا (رنده‌شده) 150 گرم

طرز تهیه

خمیر:

1. نمک و پودر خمیرترش را به آب ولرم اضافه کنید و مایه را با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر ترش و نمک در آب حل شود. به مدت پنج دقیقه در محل گرمی قرار دهید. تا پف کند.
2. روغن زیتون و شیر را بیفزایید. آرد را به تدریج به مایه اضافه کنید ، ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید.
3. خمیر را در کاسه‌ای مناسب بگذارید و روی آن را با دستمالی تمیز به مدت 45 دقیقه بپوشانید. پس از این مدت خمیر آماده است.

رویه پیتزا:

1. تن‌ماهی را در صافی بریزید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
2. پیاز را در مقداری روغن تفت دهید گوشت‌چرخ‌کرده را اضافه کنید تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. سپس نمک را اضافه کنید کنار گذاشته تا سرد شود.
3. در ظرفی دیگر پیازچه را در مقداری روغن تفت دهید فیله‌ی مرغ را به همراه نمک اضافه کنید مجدداً تفت دهید و از روی حرارت بردارید تا مواد سرد شود.
4. کنسرو قارچ را نیز خرد کرده ، سپس ته قالب گرد به قطر 27 سانتی‌متر را چرب و خمیرآماده شده را کف آن پهن کنید.
5. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید.
6. روی خمیر سس گوجه‌فرنگی بریزید و در ذهن خود آن را به چهار قسمت تقسیم کنید. در هر قسمت به طور جداگانه تن ماهی ، گوشت چرخ شده آماده ، فیله‌مرغ آماده شده و در قسمت آخر کنسرو قارچ را بریزید و روی آن  پنیر رنده شده بریزید .
7. در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و روی پیتزا طلایی شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید