آشپزی بدون عشق معنا ندارد

سوپ خامه با پیاز کاراملی

DSC_6819re.jpg
4 تعداد نفرات 20 دقیقه زمان آماده سازی 60 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

پیاز (نگینی خرد شده) 1 عدد
کره 80 گرم
کرفس (نگینی خرد شده) 2 ساقه
قارچ (خرد شده) 10 عدد
آب لیموترش 1 قاشق سوپ خوری (14 میلی لیتر)
سیر (کوبیده) 2 حبه
استاک مرغ 5 پیمانه
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
آرد 4 قاشق سوپ‌خوری (36 گرم)
شیر 4 پیمانه
خامه 1 پیمانه
پیاز کاراملی به مقدار لازم
مواد لازم‌ برای تهیه پیاز کاراملی:
پیاز (خلالی خرد شده) 1 عدد
کره 1 قاشق سوپ‌خوری (16 گرم)
شکر قهوه‌ای 1 قاشق چای‌خوری (7 گرم)
سرکه بالزامیک 1 قاشق چای‌خوری (7 میلی‌لیتر)
مواد لازم برای تهیه استاک مرغ :
مرغ 1/2 عدد
پیاز (درشت خردشده) 1/2 عدد
هویج (درشت خردشده) 1/2 عدد
کرفس (درشت خردشده) 1/2 ساقه
برگ بو 1 عدد
جعفری 5 ساقه
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1. در قابلمه‌ای مناسب، پیاز را با مقداری از کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛
2.کرفس را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شود؛ پس از آن، قارچ و نیمی از آب لیموترش را افزوده، پس از تفت دادن، سیر را نیز اضافه کنید و تفت دهید؛
3. استاک مرغ، نمک و فلفل را اضافه و حرارت را زیاد کنید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده، درِ ظرف را بگذارید تا مواد کاملاً‌ پخته شوند؛
4.در این فاصله، در قابلمه ای مناسب، آرد را با بقیه کره تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، و کمی تغییر رنگ دهد، سپس از روی حرارت بردارید؛ به تدریج شیر را به آن اضافه نموده و هم بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود؛ پس از آن آرد را به سوپ بیافزایید و بگذارید روی حرارت بماند سپس سوپ را در آبکش ریخته (زیرِ آبکش، قابلمه ای قرار دهید)، و آب سوپ را نگه دارید و مواد را در مخلوط کن بریزید و آسیاب کنید تا حالت پوره درآید و مجدداً به آب سوپ اضافه کنید، سپس روی حرارت قرار دهید تا سوپ کاملاً‌ جا بیفتد؛
5.  در اواخر پخت، خامه را با یک پیمانه از مایع سوپ رقیق کرده، به سوپ اضافه کنید و به مدت چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از جوشیدن، از روی حرارت بردارید؛
6.باقی مانده آب لیمو را به سوپ اضافه کرده، سپس در ظرف‌های مورد نظر بریزید، روی آن را با پیاز کاراملی تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه پیاز کاراملی :

 در قابلمه‌ای مناسب، پیاز را به مدت 10 دقیقه در کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس شکر و سرکه را به آن اضافه کنید،  و حدود 10 دقیقه دیگر هم بزنید تا به صورت کارامل در‌آید.

طرز  تهیه استاک مرغ :

تمام مواد را به همراه هفت پیمانه آب در قابلمه ای مناسب ریخته، مخلوط کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که جوش آمد، حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد. پس از پخت، از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد کاملاً خنک شوند، سپس از صافی رد کنید. مرغ را از سایر مواد جدا کرده و آن را در تهیه غذا های دیگر استفاده کنید، بقیه مواد (تفاله) را نیز دور بریزید. مقداری نمک و فلفل به استاک اضافه و استفاده کنید.

نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید