آشپزی بدون عشق معنا ندارد

پن‌ کیک کشمش و گردو

پنکیک‌ها نوعی نان آماده و یا کیک نازک، تخت، گرد و شیرین محسوب می گردند که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شوند. نکته بسیار مهم هنگام پخت پنکیک اینست که باید آن را مرتبا در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود و نسوزد. بسته به نوع مواد بکار رفته در پنکیک ها می توان از آنها در وعده های غذایی مختلف استفاده نمود، به عنوان مثال با اضافه نمودن انواع گوشت پنکیک ها را می توان در وعده غذایی اصلی مانند ناهار و یا شام بر سر میز خود داشته باشیم و یا با سرو پنکیک ها به همراه مربا، شربت و یا موادی همچون کشمش و گردو می توان از آنها در وعده صبحانه و یا عصرانه بهره برد که در این شرایط شما ترکیبی از نان(تامین کننده منبع کربوهیدارت)، کشمش (نوعی میوه خشک شده که سرشار از آهن و فسفر است) و گردو (منبع اسید های چرب ضروری امگا3، آهن و فسفر) را پیش روی خود دارید. با همه این اوصلف نوع پخت و ساختار پنکیک در سراسر جهان متفاوت است و شما می توانید با استفاده از هر نوع ماده غذایی که دوست دارید، پنکیکی خاص خود داشته باشید.

pan cake re.jpg
4 تعداد نفرات 15 دقیقه زمان آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت

مواد لازم

تخم مرغ 2 عدد
شکر قهوه ای 2 قاشق سوپخوری
اسانس وانیل 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
جوی دوسر یک و یک دوم پیمانه
کشمش (شسته و آبکش شده) یک سوم پیمانه
ماست 2 پیمانه
آرد نول (الک شده) سه چهارم پیمانه
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
جوزهندی (رنده شده) یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین (پودرشده) یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
شربت افرا (گرم) جایگزین به مقدار لازم
مغز گردو به تعداد لازم

طرز تهیه

1.تخم مرغ، شکر قهوه ای، اسانس وانیل و سه قاشق سوپخوری روغن مایع را در ظرفی ریخته و با همزن دستی، هم بزنید تا یکدست شود، سپس جوی دوسر، کشمش و ماست را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل شود؛
2.در ظرفی دیگر، آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر، جوزهندی، دارچین و نمک را مخلوط و الک کنید، سپس مخلوط کشمش را به آن افزوده و هم بزنید تا یکنواخت شود. مواد را درحدی هم بزنید که فقط با یکدیگر مخلوط شوند؛
3.صفحه گریل یا تابه مناسبی را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا داغ شود، سپس بقیه روغن را به آن اضافه کنید تا گرم شود؛
4.یک ملاقه از مایه آماده شده را برداشته و در تابه یا روی صفحه گریل بریزید. تابه را بچرخانید تا مواد به طور یکنواخت در همه جای تابه پخش شود. پس از سه تا پنج دقیقه و زمانیکه یک طرف پن کیک، طلایی رنگ شد، آن را برگردانید تا مغزپخت شده و طرف دیگر آن نیز طلایی قهوه ای رنگ شود. بقیه خمیر را نیز به همین ترتیب آماده کنید. پن کیک های آماده شده را در ظرف موردنظر چیده، شربت افرای گرم و گردو را روی آنها ریخته و سرو کنید.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید