آشپزی بدون عشق معنا ندارد

کوکوی آجیلی

IMG_2872re.jpg
4 تعداد نفرات 25 دقیقه آماده سازی 30 دقیقه پخت

مواد لازم

سینه‏‏ مرغ (بدون ‏استخوان و ریز‏خرد‏شده) 300 گرم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
زعفران دم کردن زعفران 1قاشق سوپ‏خوری
پیاز (خردشده) 1عدد (140 گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ‏ کردن) به مقدار لازم
فلفل‏ دلمه‏ ای قرمز (نگینی خردشده) 1عدد (100 گرم)
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای‏ خوری
زنجبیل (رنده‏ شده) 1 قاشق چای‏ خوری
جعفری (پاک و خردشده) 100 گرم
سیب‏ زمینی (آب‏ پز و رنده‏ شده) 1 عدد (170 گرم)
ماست چکیده 1پیمانه (200 گرم)
مغز گردو (خردشده) نیم پیمانه (45 گرم)
خلال پسته نیم پیمانه (60 گرم)
خلال بادام خیساندن نیم پیمانه (45 گرم)
تخم‏ مرغ 6 عدد

طرز تهیه

1. در ظرفی، مرغ را با فلفل، نمک و نیمی از زعفران مخلوط کنید، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‏ دار شود؛
2. پیاز را در تابه ای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود؛
3. فلفل‏ دلمه‏ ای، زردچوبه، نمک، فلفل را بیفزایید و تفت دهید، در اواخر پخت، زنجبیل را اضافه کنید و مجدداً تفت دهید؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد آن خنک شود؛
4. در ظرفی، مواد بالا را با جعفری، سیب‏ زمینی، ماست، گردو، خلال پسته و خلال بادام کاملاً مخلوط کنید؛
5. در ظرفی دیگر، تخم‏ مرغ‏ ها را با بقیه زعفران و مقداری نمک، با هم زن دستی هم بزنید. سپس به مواد بالا اضافه و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شود؛
6. مایه کوکو را در تابه‏ ای حاوی روغن داغ بریزید، سطح آن را با پشت قاشق به‏ صورت یکنواخت، پهن و صاف کنید. سپس درِ تابه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید. پس از سرخ شدن یک طرف کوکو، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود؛ سپس کوکو را در ظرف مورد نظر برگردانید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

نکته

1. در صورت استفاده از ماست آبدار، مایه کوکو شل می‏ شود و بافت کوکو، کیفیت لازم را نخواهد داشت.
2. مایه کوکو را به روغن داغ اضافه کنید، اگر روغن داغ نباشد، باعث وارفتن کوکو می‏ شود و میزان روغنی که کوکو جذب می‏ کند، دو برابر خواهد شد.
3. خیس‏ کردن خلال پسته، باعث تغییر رنگ آن می ‏شود.


نظر خود را بنویسید

captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید