آشپزی بدون عشق معنا ندارد

بورانی گشنیز

بورانی، پیش‌غذایی با اصالت ایرانی است که در کشورهای حاشیه مدیترانه، به‌خصوص ترکیه نیز به چشم می‌خورد. در یک جمله، بورانی پیش‌غذایی است که پای ثابت آن، ماست است در ترکیب با سبزی و تره‌بار خام و پخته. بورانی، به‌دلیل ارزش تغذیه‌ای بالای آن ، انتخاب مناسبی برای افرادی است که تمایلی به خوردن سبزیجات، به‌تنهایی ندارند. بهتر است ماستِ بورانی، چکیده یا نیمه‌چکیده باشد. ماست و خیار، ساده‌ترین بورانی است که می‌تواند الگویی برای تهیه سایر بورانی‌‌ها باشد.

kkk_4761.jpg

مواد لازم

گشنیز (پاک و خردشده) 60 گرم
فلفل سبز کبابی (ریزخردشده) 1 عدد
ساقه پیازچه (ریزخردشده) 2 عدد
مغز گردو (خردشده) 50 گرم
ماست چکیده 2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

گشنیز ، فلفل سبز کبابی، پیازچه، مغز گردو، ماست، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا کاملاً یکدست شود، سپس آن را سرو کنید.

نکته

می‌توانید مقداری آب به ماست بیفزایید تا رقیق‌تر شود.


نظر خود را بنویسید

نادره صالحی [ ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ ]
پاسخ
بسیار عالی و خاص بود.ممنون
captchaImage در صورتی که کد تصویری خوانا نبود کلیک کنید